Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Luggo
Commercial Luggo
Loading
Luggo
Commercial Vertical
Loading

Luggo

Klantwens

Merkbekendheid

Met Luggo kunnen reizigers bagagevrij reizen. Luggo haalt namelijk de bagage thuis bij de reiziger op en levert deze af op de gewenste locatie. Zo start je reis een stuk relaxter! Devion is gevraagd om passende videocontent te ontwikkelen om deze innovatieve dienst meer bekendheid te geven.

Videoconcept

Creatie

Het videoconcept dat wij bedacht hebben gaat uit van het positieve. Het gezin dat met Luggo reist staat centraal. Zij reizen comfortabel. Het plezier van het reizen moet men ervaren. Daarbij is gekozen voor studio-opnames. Het decor is speciaal gebouwd voor deze productie. Dit zorgt ervoor dat we de look & feel van de verschillende scenes eenzelfde uitstraling hebben kunnen geven.

Campagne

Inzet

De commercials worden online en offline zo gericht mogelijk ingezet en maken onderdeel uit van de brandingcampagne. Dit betekent dat de video geproduceerd is in verschillende formaten en verschillende versies. Zo maken we zo goed mogelijkheid gebruik van de kracht van elk specifieke medium.

Luggo

Commercials bagagevrij reizen
“Devion weet met groot enthousiasme en veel deskundigheid een project meer dan goed af te ronden!” - Raoul Nijlhof, Luggo - General Manager

Ook een commercial laten maken?

Doen we graag :)
photo
Bel of mail Arjaan
Info & prijzen