Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Learnlinq

Animatievideo's
Werkwijze: StrategieConceptTekenen & animerenDe video
learnlinq_strategie

Strategie

Next generation LMS

Learnlinq is een product van L&M software en de opvolger van het Edumanager systeem. Het is een nieuw learning management systeem gebaseerd op de meest moderne technieken. L&M is door de jarenlange ervaring in learning management systemen een absolute innovator in de markt. De focus in de video ligt op de moderne look & feel van het systeem en de vele functionaliteiten.

Concept

Gebruiksvriendelijk

De animatievideo toont de frisse kleuren die ook daadwerkelijk in het systeem zijn verwerkt. Daarnaast maakt het systeem gebruik van de google technologie en hebben we dit gebruiksgemak terug laten komen in de video. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de kijker en deze zal zich snel thuisvoelen wanneer hij of zij door het systeem moet navigeren. Kortom geen warboel meer aan buttons en iconen, maar een overzicht te navigeren learning management systeem.

learnlinq_concept

Tekenen & animeren

Kleurgebruik

In de video is gebruikgemaakt van de basiskleuren van Learnlinq. Dit om de herkenbaarheid van de video in de overige content te vergroten. Daarnaast zijn de scenes zorgvuldig gekozen en worden deze achtereenvolgend opgebouwd. Dit is om de functies bij de kijker te laten landen en bewust niet voor snelle overgangen te kiezen. De kijker moet immers de mogelijkheden begrijpen. De eisen vanuit de Google technologie zijn overgenomen in de huisstijl van de video.

De video

Learning Management System: Learnlinq
“Ik heb de samenwerking met Devion als zeer plezierig ervaren.
Ze leveren mooi werk, zijn flexibel en stellen de juiste vragen om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.”
- Jochem Verheul, L&M - Sales & Marketing Manager

Ook een animatievideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie