Info & prijzen

JAAP.NL

Animatievideo's
Werkwijze: StrategieConceptIllustratie en animatieAnimatievideo JAAP.NLAdvertising animatievideo JAAP.NL
jaap_strategie

Strategie

Onderscheidend vermogen

JAAP.NL verzamelt al het woningaanbod van Nederland en is na Funda.nl de grootste huizensite van Nederland. Veel huizenzoekers weten echter niet wat het verschil is tussen de huizensites. Jaap heeft daarom in een animatievideo van ongeveer 1 minuut de unieke waarden (onderscheidend vermogen) van zijn eigen site omschreven. Na het kijken van de video weet je precies waarom je in je zoektocht naar een nieuwe woning ook zeker een kijkje op JAAP.NL moet nemen.

Concept

Karakter

Doordat de naam Jaap verwerkt is in de bedrijfsnaam JAAP.NL B.V. is het karakter Jaap bedacht. Jaap weet alles over de woningmarkt. Zo kan hij je vertellen hoe veilig jouw (toekomstige) buurt is, hoelang een woning daadwerkelijk te koop staat en laat hij de prijsontwikkeling bij elke woning zien. Het karakter wordt over de gehele site ingezet en zal de herkenbaarheid van het merk JAAP.NL moeten vergroten.

Illustratie en animatie

Vertaling websitecontent

In de animatievideo zijn een aantal onderdelen die daadwerkelijk op de website getoond worden geanimeerd en verwerkt in de video. Door deze elementen in de video te laten bewegen hebben we hier de nadruk op kunnen leggen. Zo is de exacte tijd in verkoop een belangrijk onderdeel. Staat een woning nu zes maanden of bijvoorbeeld 23 maanden te koop? Door deze informatie kan de huizenzoeker snel filteren en de data gebruiken in de onderhandeling met de verkoper. Verder is er een verkorte versie van de animatie video gemaakt om extern mee te kunnen adverteren. Beide video’s zijn hieronder te bekijken.

Animatievideo JAAP.NL

Advertising animatievideo JAAP.NL

Ook een animatievideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie?