Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Interim Valley
Interim Valley - Olmer
Loading
Interim Valley
Interim Valley - Sophie
Loading
Interim Valley
Interim Valley - Marcel
Loading
Interim Valley
Interim Valley - Anneke
Loading

Interim Valley

Testimonial
Coaches
Videoconcept
Interim-Valley-Klantwens

Klantwens

Inspireren

Interim Valley is een detacheringsbureau in de financiële sector. Zij hebben een onderscheidende visie op de ontwikkeling van de mens. Zij hebben zij het programma ‘Live Your Potential’ voor zelfontplooiing waarbinnen iedereen een persoonlijke coach krijgt. Ons videoconcept geeft de coaches ruimte om zichzelf voor te stellen.

Het idee

Voorstellen

De testimonials richten zich voornamelijk op het voorstellen van de coach. Op een informele en visuele manier krijgt de kijker binnen no-time een indruk welke coach bij hem of haar past. In de korte video’s gaan we in op de innerlijke motivatie van de coach.

Interim-Valley-Videoconcept
Interim-Valley-Testimonial

Uitwerking

Krachtige testimonials

De vier testimonials vallen conceptueel in een videoconcept. In het concept is rekening gehouden met mogelijke nieuwe coaches. Het concept is daardoor niet afhankelijk van een specifieke locatie, zo behouden wij flexibiliteit.

Testimonial video

Interim Valley

Testimonial video

Interim Valley
“Devion maakt inspirerende en krachtige video's waar wij enorm trots op zijn. De samenwerking is goed: Devion staat open voor suggesties en feedback en het contact is zeer prettig!” - Ruben Verkuijl, Directeur / Aandeelhouder - Interim Valley

Ook een testimonialvideo laten maken?

Wij helpen je graag verder!
photo
Bel of mail Sietse
Info & prijzen