Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Live your potential

Animatievideo's
Werkwijze: StrategieConceptTekenen & animerenDe video
live-your-potential_strategie

Strategie

Investeer jij in jezelf?

Interim Valley is een bemiddelings- en detacheringsbureau gericht op Trade Finance en Krediet Risico Management. De focus ligt op het invullen van tijdelijke opdrachten bij banken in Nederland. Interim Valley voelt zich verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste professional en dat zij de juiste dingen doen. Juist hierdoor is het van belang dat Interim Valley de professionals helpt om vooruit te komen (zowel zakelijk als privé).

Concept

Herkenbare scenes

Live your potential is de visie van Interim Valley. Het gaat over de levenslange ontwikkeling als mens. De visie heeft daardoor niet alleen een zakelijk aspect, maar staat voor een algehele balans in je leven. Door de levensvisie op een begrijpelijke en laagdrempelige manier te vertellen, laten we herkenbare situaties zien. Waar krijgt de kijker energie van? Welke doelen heeft de kijker? Dit kan bijvoorbeeld het beklimmen van een berg zijn met je racefiets. Door de animatievideo kan Interim Valley de kijker persoonlijker aanspreken met herkenbare situaties.

live-your-potential_concept_1
live-your-potential_tekenen-en-animeren

Tekenen & animeren

Kleurgebruik

De visie is de kracht van de video. De vier dimensies lichaam, mentaal, emoties en inspiratie wordt elk kort geïntroduceerd. De kijker krijgt in een korte tijd behoorlijk veel informatie op zich af en daarom is er gekozen om slechts een aantal scènes te gebruiken. Ook het kleurgebruik is niet te druk. De kleuren blauw en geel komen terug in de huisstijl van Interim Valley en zijn de hoofdkleuren geworden van de animatievideo.

De video

"Live your potential"

“Het resultaat is een inspirerende en krachtige animatievideo waar wij enorm trots op zijn. De samenwerking was goed: Devion staat open voor suggesties en feedback en het contact is zeer prettig!” - Ruben Verkuijl, Directeur / Aandeelhouder - Interim Valley

Ook een animatie video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie