Info & prijzen

Horeca Hero

Instructievideo's
Werkwijze: StrategieConceptOpnames en MontageInstructiefilm HorecaHero
HorecaHero_strategie

Strategie

Horeca trainingen

HorecaHero faciliteert online horeca trainingen voor bedienend personeel. De online trainingen van HorecaHero hebben als doel om een gezonde basis neer te leggen voor elke medewerker in de horeca. In samenwerking met Devion Videomarketing zijn instructiefilms geproduceerd over diverse onderwerpen in de horeca. Voor de cursisten een fijne en visuele manier om te zien wat er van hen verwacht wordt in het werkveld.

Concept

Voorbeelden

De instructievideo’s van HorecaHero tonen een echte setting. Dit betekent dat er gasten zijn en een horeca-medewerker. In het concept zijn zogenaamde “Freeze” momenten ingebouwd. Deze momenten zijn belangrijk voor het betreffende onderwerp. Het beeld beweegt op deze momenten niet en een voice-over vertelt wat de horeca-medewerker het beste kan doen. Zo begrijpt de kijker wat belangrijke momenten zijn gedurende het klantcontact en hoe hij of zij hier het beste mee om kan gaan.

HorecaHero_concept
HorecaHero_opnames_en_montage

Opnames en Montage

Vaste structuur

De video’s hebben een vaste structuur. Elke keer wordt een korte situatie geschetst. De situaties gaan over het verwelkomen van gasten, het informeren of adviseren en de manier van bedienen. De opnames vonden plaats in WT Urban Kitchen in Utrecht. In de montage zijn afwisselend totaal, medium en close-shots gebruikt. Elke video is daarnaast versterkt met een logo-animatie van Horeca Hero. Dit om de herkenbaarheid van het merk te versterken.

Instructiefilm HorecaHero

Upselling

“Jonge en professionele club die met goede, creatieve ideeën komen om de video’s een eigen touch te geven” - Jochem Verheul, Eigenaar - HorecaHero

Ook een instructiefilm laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie