Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Hillrom
Hillrom internal motivation
Loading

Hillrom

Bedrijfsfilms
Intern
Zingeving
Inspiratie
bedrijfsfilm-hillrom-klantwens

Klantwens

Save Patient Handling

Hillrom is een organisatie die o.a. patiƫntenliften produceert om mensen zoveel mogelijk mobiel te laten zijn en zorgverleners zo goed en veilig mogelijk te kunnen laten werken. De producten van Hillrom zijn absoluut van wereldklasse en de tevredenheid van gebruikers is extreem hoog. Hillrom had de wens om een bedrijfsvideo te ontwikkelen die aansluit bij de passie en de zingeving van de medewerkers.

Videoconcept

Getting Better

Wij hebben het videoconcept “Getting Better” bedacht. Dit concept laat aan de hand van drie patiĆ«ntgroepen de kracht en de impact van de Hillrom producten zien. Iemand kan bijvoorbeeld aan zijn (volledige) herstel werken of iemand kan door de producten mobieler zijn. Zo ondersteunt Hillrom aan de kwaliteit van leven.

bedrijfsfilm-hillrom-videoconcept
bedrijfsfilm-hillrom-opnames

Opnames en montage

Video brand guide

Op basis van de algemene brand guide hebben wij gekeken hoe Hillrom zich bewegend in de markt kan positioneren. De opnames hebben plaatsgevonden in een ziekenhuis in Belgie, acteurs zijn gecast en naast de edit is er gebruikgemaakt van uniek sounddesign en speciale grading.

Hillrom

Save Patient Handling
“Bij Devion werken specialisten met een visie op videomarketing. Ze laten zien wat de meerwaarde van video kan zijn en maken waar wat ze beloven!” - Wubbien Kliphuis, Marketing Manager EMEA - Hillrom

Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Doen we graag :)
Info & prijzen