Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

eWickler

Animatievideo's
Werkwijze: VideostrategieHet conceptTekeningen & animerenVideo

Videostrategie

Genereren van leads

Om het Duitse product eWickler te promoten is Devion gevraagd een animatievideo te maken. De eWickler is één van de producten van WIR. De eWickler zorgt ervoor dat rolluiken automatisch werken. Met een ingebouwde zonnesensor reageert de rolluik op de stand van de zon.

Het concept

De voordelen van de eWickler

Vanuit de klant was een duidelijke vraag om de animatievideo zo in te steken dat het bedrijf WIR ook duidelijk wordt besproken. Bij de intro van de video wordt kort ingegaan op de andere producten van WIR. Daarna volgen de voordelen en werking van de eWickler. Later zullen ook de andere producten van WIR ondersteund worden met een animatievideo.

Tekeningen & animeren

Vrolijke tekenstijl

In de video wordt gebruik gemaakt van een gedetailleerde en vrolijke tekenstijl. Deze stijl wordt ook gebruikt in de ander communicatie uitingen van de e-Wickler. Achter de gesproken tekst wordt een verhaal verteld tussen de vrouw en haar buurman. Deze techniek heeft een groot effect op de betrokkenheid van de kijker.

Video

e-Wickler

“De opdracht perfect en voor het afgesproken bedrag, dat redelijk is, afgeleverd tot grote tevredenheid van de klant en ons.” - Joep Schreurs , Reclamebureau JE/ES B.V.

Ook een animatievideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie