Info & prijzen

Erasmus University

Animatievideo's
Werkwijze: StrategieConceptIllustratie en AnimatieAnimatievideo

Strategie

A force for positive change

Rotterdam School of Management, Erasmus University staat voor “a force for positive change in the world”. Zij behoren tot de top business schools van Europa en willen individuen, teams en organisaties helpen om “critical, creative, caring and collaborative thinkers and doers” te worden in de het bedrijfsleven. Om deze positieve ontwikkeling op een begrijpelijk en inspirerende wijze te verduidelijken heeft RSM samen met Devion diverse animatievideo’s¬†geproduceerd.

Concept

Ontwikkeling

Voor RSM zijn drie videoconcepten bedacht en geproduceerd. De eerste animatievideo is een general RSM animatie waarin kort wordt uitgelegd wat RSM precies is en wat zij doen. Deze video heeft meerdere varianten, zodat de video bijvoorbeeld ook geschikt is voor video-advertising. De tweede animatie richt zich op de”Customised Programmas” van RSM en de laatste video gaat over ¬†de “Needs Analysis” dat feitelijk een onderdeel daarvan is. De kijker wordt bij de drie video’s op de vleugels van de wind meegenomen en vliegt langzaam door het verhaal in de video. De wind is krachtig en altijd in beweging net als de mens die zich wilt ontwikkelen.

Erasmus-university_concept

Illustratie en Animatie

Rotterdam

Het kleurgebruik van de illustraties en animaties zijn gebaseerd op de huidige huisstijl van RSM. Wij hebben hierin de vrijheid gekregen om een eigen animatiestijl te ontwikkelen en hebben daarin de stad Rotterdam en de “No-nonsese approach” van de organisatie verwerkt. Zo komt het Mandeville gebouw van de Erasmus University en de Erasmusbrug terug in de video’s. Ook zie je dat er bewust niet altijd netjes binnen de lijntjes wordt gekleurd. Dit heeft de animatievideo’s een zakelijk, maar creatief karakter gegeven.

Animatievideo

Rotterdam School of Management, Erasmus University

Ook een animatievideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie