Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Doxis

Bedrijfsfilms
Werkwijze: StrategieConceptOpnames, Montage en AnimatieBedrijfsfilm Doxis
doxis_strategie

Strategie

Bedrijfscultuur

Doxis is een organisatie dat gespecialiseerd is in het structureren en ordenen van informatie. Deze expertise is gebundeld in drie services; Digitaal Werken, Vormgeven en Migreren. Om deze diensten succesvol in te zetten heeft Doxis een sterke eigen bedrijfscultuur. Deze cultuur moet ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt binnen de organisatie en eigenaarschap toont. Om deze gewenste bedrijfscultuur op een toegankelijke wijze te vertellen aan (toekomstige) werknemers heeft Doxis gebruik gemaakt van deze interne bedrijfsfilm.

Concept

Kantoorbenodigdheden

In het concept staan de kernwaarden van de bedrijfscultuur centraal. Dit betekent onder andere dat men open en eerlijk naar elkaar kan en durft te zijn. Men weet dat eventuele opbouwende feedback gericht is op het verbeteren van de diensten en de persoonlijke ontwikkeling. In het concept is ervoor gekozen om het verhaal zich zoveel mogelijk te laten afspelen binnen het eigen kantoor. De live-action opnames zijn daadwerkelijk bij Doxis opgenomen met aanvullende kantoorbenodigdheden. De benodigdheden versterken het concept op een speelse manier.

doxis_concept
doxis_opnames

Opnames, Montage en Animatie

Sterke combinatie

Het verhaal van Doxis is uniek. We zijn begonnen om dit verhaal op papier te zetten, in een videoscript. Een sterke visie dat uiteindelijk in slechts 9o seconden wordt gepresenteerd. Een uitdaging! Op basis van het videoscript hebben wij het concept bedacht. De combinatie van live-action en karakter-animatie. De bedrijfsfilm zorgt voor herkenbaarheid bij medewerkers (eigen kantoor) door de live-action beelden en is toegankelijk door de animaties die in de video zijn verwerkt. Het resultaat is een begrijpelijke interne bedrijfsfilm van +- 90 seconden.

Bedrijfsfilm Doxis

live-action en animatie

Ook een video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie