Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
De Nationale Politie
OvD-I
Loading
De Nationale Politie
Multi Intelligence Center
Loading

De Nationale Politie

3D animatie
Uitleg
Intern en extern
Politie-OvD-I

Klantwens

Laten zien wie de OvD-I is

De OvD-I (Officier van Dienst – Intelligence) is een al bestaande functie bij de politie maar waar nog weinig over bekend was. Devion is benaderd om een animatievideo  te ontwikkelen die intern en extern verspreid kan worden. Hiermee moet de functie van de OvD-I duidelijker worden zowel intern als extern.

Concept

Vrijheid en creativiteit

Devion kreeg veel vrijheid bij het bedenken van een passend video concept. We zijn begonnen bij de huisstijl van de klant. Door goed te kijken naar de branding van de politie zijn wij gekomen tot een passende animatie stijl. In deze stijl komt de stoere indruk en de kleuren van de politie terug. Door als team regelmatig samen te komen voor een brainstorm en feedback zijn wij tot het beste resultaat gekomen.

Illustratie en Animatie

Duidelijk en krachtig

Om de OvD-I duidelijk in beeld te brengen is gekozen voor een krachtige 3D animatie. Deze stijl weergeeft de stoere indruk van de politie en komt duidelijk over. Daarnaast is sounddesign vanaf het begin betrokken geweest bij het animatie proces. Hierdoor past de animatie perfect bij de muziek en klopt alles bij elkaar.

De Nationale Politie

Uitlegvideo over de OvD-I functie
“Professioneel en specialistisch bedrijf dat heel goed luistert en de essentie er feilloos uit weet te halen, hierbij volledig gehoor gevend aan de behoefte en wens van de klant” - S.P, Informatiecoördinator Politie Nederland

Ook een video laten maken?

Doen we graag :)
photo
Bel of mail Sietse
Info & prijzen