Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Creative City Solutions
Brandingvideo
Loading

Creative City Solutions

Merkverhaal
Viewer Experience
Videomarketing
Videowens Creative City Solutions

Klantwens

Merkverhaal

Creative City Solutions versnelt de transitie naar een leefbare en duurzame stad door gebruik te maken van huidige gebouwen en deze enerzijds te voorzien van een volledig nieuwe verdieping en deze anderzijds duurzaam te transformeren. Een geniaal en creatief idee dat een bedrijfsfilm verdient.

Videoconcept

Een creatieve blik

Als samenleving staan we voor grote uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en wonen. Concrete oplossingen die bijdragen aan een succesvolle transformatie lijken soms ver weg. Dit is niet het geval bij Creative City Solutions en dat prikkelde ons om in het videoconcept de wereld ook vanuit een andere creatieve blik te bekijken.

Videoconcept
Videoproductie

Videoproductie

Eén locatie

De kracht van een sterke video zit vaak in het vinden van het juiste haakje. Het haakje was voor ons op een andere manier naar je slaapkamer kijken, zoals Creative City Solutions dat bij gebouwen doet. Het volledige videoconcept hebben we daardoor op één locatie kunnen produceren.

Creative City Solutions

Merkverhaal
“Professionals die goed en open communiceren, meedenken bij elke uitdaging. Er wordt gedacht in oplossingen en niet in problemen waardoor er een fijne samenwerking ontstaat met creatieve oplossingen. Het resultaat is dan ook in 1x perfect!” - Levi Koppenhol, Founder - Creative City Solutions

Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Doen we graag :)
photo
Bel of mail Arjaan
Info & prijzen