Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Container Centralen
Animatievideo
Loading

Container Centralen

Animatie
Videomarketing
Verbinden
Animatiewens

Klantwens

Dienst visualiseren met animatie

Container Centralen had de wens om hun nieuwe dienstverlening ‘Pool Management Services’ te visualiseren door middel van een animatie video. Met een animatie moet de dienst in anderhalve minuut de kijker duidelijk uitleggen wat de dienst voor hen kan betekenen.

Concept

Isometrische animatiestijl

We hebben gekozen om voor een unieke isometrische animatiestijl te kiezen. Met deze stijl kunnen wij eenvoudiger het gehele ecosysteem laten zien. Daarnaast zijn de illustraties breder te gebruiken van andere marketing- en communicatie uitingen.

Animatiestijl
Videostrategie Container Centralen

Impact

Onderdeel van een videostrategie

De animatie dient echt als visuele prikkel in de overwegingsfase. In deze fase neemt de kijker op een specifieke landingspagina meer over het onderwerp tot zich. Daarnaast wordt er content uitgewerkt voor de in aandachtfase en de actiefase. Zo bieden wij de kijker gedurende de gehele klantreis aantrekkelijke en bewegende content.

Container Centralen

Pool Management Services
“Het traject verliep snel en professioneel. Devion wist de pijnpunten voor onze klanten snel te achterhalen en zo konden wij onze oplossingen goed naar voren laten komen in video.
Wij zijn erg tevreden met het resultaat en hopen in deze stijl door te gaan samen met Devion.”
- Kelly Plugge , Container Centralen - Communication & Marketing Coordinator

Ook een animatievideo laten maken?

Doen we graag :)
photo
Bel of mail Arjaan
Info & prijzen