Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Centrum Jeugd en Gezin

Testimonialvideo's
Werkwijze: StrategieConceptOpnames & montageTestimonial video

Strategie

Flexibiliteit

CJG Rijmond (Centrum voor Jeugd en Gezin) biedt preventieve jeugdgezondheidszorg en maakt zich sterk om integraal zorgaanbod te kunnen aanbieden voor alle leeftijden. Dit doen zij door het leveren van verschillenden diensten, waaronder adviseren en voorlichting te geven. Zo geven professionals van CJG kennissessies aan diverse doelgroepen. Om deze kennis zo goed mogelijk over te dragen is het belangrijk dat de medewerkers zo flexibel mogelijk kunnen werken. In deze testimonial video vertelt CJG Rijmond hoe zij dit hebben weten te realiseren door het gebruik van Microsoft Office 365 dat geïmplementeerd is door Mavention.

Concept

Tijd voor kennis

Het concept gaat over efficiëntie. Centrum voor Jeugd en Gezin Rijmond heeft de tijd voor kennis kunnen vergroten door gebruik te maken van een Activiteiten Registratie App. Deze app is gemaakt door Mavention. De app zorgt ervoor dat medewerkers eenvoudig een activiteit kunnen registreren. Dit bespaart hen administratie tijd. Met de applicatie kan de gebruiker binnen enkele handelingen aangeven wat voor een activiteit hij of zij heeft gegeven en hoeveel deelnemers daarbij aanwezig waren. Dit is van belang voor het verkrijgen van vergoedingen vanuit gemeenten.

centrum-jeugd-en-gezin_concept
centrum-jeugd-en-gezin_opnamens-en-montage

Opnames & montage

Op locatie

De opnames hebben plaatsgevonden op de locatie van CJG Rijmond en Mavention. Dit om het gevoel van het concept zo puur mogelijk over te brengen. Betrokkenen van beide partijen komen ook aan het woord, waardoor het totaalbeeld van het project meerzijdig belicht wordt. In de video wordt ingegaan op de situatie voor de applicatie, de applicatie en het resultaat van de ontwikkeling. De beelden zijn afwisselend van betrokkenen en de applicatie zelf. De beelden van de applicatie tonen vooral het gebruiksgemak en de efficiëntie van de applicatie. De tevredenheid over het resultaat was leuk om bij beide partijen zo nadrukkelijk te zien.

Testimonial video

Centrum Jeugd en Gezin

Ook een testimonial laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie