Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Broekhuis

Animatievideo's
Werkwijze: StrategieConceptAnimatieAnimatievideo
broekhuis_strategie

Strategie

Wagenparkbeheer

Broekhuis is een bedrijf in de automotive branche. Binnen de Broekhuis Groep bestaan diverse afdelingen waaronder autoschadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen en ook zakelijke dienstverlening. Vanuit de kennis die is opgedaan in de verschillende onderdelen is een nieuwe dienst ontstaan, namelijk “Wagenparkbeheer”. Bedrijven kiezen voor het kopen of leasen van wagens. Wanneer een bedrijf eigen auto’s heeft kan het door middel van “Wagenparkbeheer” toch gebruikmaken van de mogelijkheden en expertise van Broekhuis zakelijk. De dienst “Wagenparkbeheer” hebben we in een korte animatievideo uitlegt.

Concept

Werkweek

Het beheren van een wagenpark kan best complex zijn. Verschillende aanspreekpunten, het verwerken van factureren, administratieve rompslomp, reparaties en levensduur planningen. Elke dag komen er op een wagenparkbeheerder allemaal vragen af waarmee hij of zij snel moet weten te dealen. In het animatieconcept hebben we dergelijke werkweek gesimuleerd. De werkweek vormt de rode draad van de video en neemt de kijker mee in wat een wagenparkbeheer allemaal mee maakt en hoe de dienst “wagenparkbeheer” van Broekhuis de beheerder zou kunnen ondersteunen.

broekhuis_concept
broekhuis_animatie

Animatie

Overzicht

In de animatievideo illustreren we het dashboard van “Wagenparkbeheer”. Met iconen en grafieken tonen de unieke mogelijkheden van het systeem. De overige illustraties en de bewegingen zijn simplistisch. Dit omdat de video echt een verhalend videoconcept is. De kijker wordt door een werkweek begeleidt en krijg daarin al veel indrukken. De stijl is gebaseerd op de huisstijl van de Broekhuis Groep.

Animatievideo

Wagenparkbeheer Broekhuis Zakelijk

Ook een animatievideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie