Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Bokkz

Animatievideo's
Werkwijze: StrategieConceptIllustratie en AnimatieAnimatie video
bokkz_strategie

Strategie

Leuker en makkelijker

Bokkz heeft een nieuw concept bedacht waarmee particulieren en zzp-ers op een innovatieve en eenvoudige wijze aangifte kunnen doen. Dit is nodig omdat de belastingdienst geen advies geeft en belastingadviseurs vaak te duur zijn voor particulieren om ondernemers. Bokkz wilt belastingaangifte op deze manier leuker en makkelijker maken.

Concept

Simpel

Veel consumenten ervaren belastingaangifte als lastig en vervelend. Bokkz wilt dit eenvoudiger maken en daardoor moet ook het concept op een laagdrempelige manier uitgelegd worden. Bokkz heeft gekozen om dit aan de hand van een animatievideo te doen. De boodschap en stijl van de animatie video is daardoor ook simpel. In de video wordt de huidige situatie van veel consumenten uitlegt om de herkenbaarheid te vergroten. Vervolgens worden de voordelen van Bokkz genoemd en geeft de video de kijker een trigger om de gewenste vervolgstap te nemen.

bokkz_concept
bokkz_illustratie-en-animatie

Illustratie en Animatie

De animatievideo is een lijn animatie. Dit betekent dat de animatie vooral is opgebouwd uit strakke lijnen. Dit zorgt ervoor dat de kijker de video als rustig ervaart en dat de animaties ondersteunend zijn aan het verhaal. Daarnaast is er gebruik gemaakt van de kleuren blauw en oranje. Dit zijn de hoofd- en steun-kleuren Bokkz.

Animatie video

Bokkz

Ook een animatievideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie