Info & prijzen

ATG

Animatievideo's
Werkwijze: StrategieConceptAnimeren en AudioATG

Strategie

Generen van potentiële klanten

Arcadis, SJR Groep en Falcker hebben de handen ineen geslagen en samen een consortium opgericht. Het consortium richt zich op het efficiënter realiseren van tanks en het onderhouden van ze. De genoemde bedrijven hebben ieder hun eigen expertise die normaliter los van elkaar hun eigen inbreng heeft bij het ontwikkelen van tankbouw. Devion is gevraagd om een video animatie te ontwikkelen die potentiële klanten informeert hoe deze samenwerking eruit ziet. Met als doel om nieuwe tankbouw te realiseren. Gezamenlijk werken ze onder de naam ATG.

Concept

Cirkel als terugkerend element

Een tank is rond en de ‘tank lifecycle’ die de drie bedrijven willen uitdragen is ook rond. Vandaar de keuze om de gehele animatievideo vanuit een cirkel te laten verlopen. De oranje kleur is op een speciale manier ontstaan. De kleur oranje van ATG is door Devion samengebracht. De drie bedrijven kennen allen de kleur oranje als huisstijl kleur. Maar wel allemaal een andere tint oranje. Deze drie tinten oranje als kleurcode vormen samen de kleur oranje van ATG (Alpha Terminal Group).

Animeren en Audio

3d elementen

Er is veel tijd gestoken in de combinatie van 3d en 2d elementen. In de video gaan we diverse keren terug naar een ander aanzicht waardoor we verschuiven van 2d naar 3d. Zo blijft de video aantrekkelijk om naar te kijken, ook al heeft deze een iets langere duur. De audio onder de video is door onze sound-engineer gecomponeerd. Bij iedere beweging hoor je bijpassend sound-effect wat de video nog meer kracht geeft.

ATG

Animatievideo: Alpha Terminal Group

Ook een animatievideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer animatievideo