Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Almeerse Scholen Groep

Promovideo's
Werkwijze: StrategieConceptOpnames & montageDe video
almeerse-scholen-groep_strategie

Strategie

Kijkje in de keuken

De Almeerse Scholen Groep is het onderwijsbestuur van 42 basisscholen en acht scholen in het voortgezet onderwijs in Almere. Tijdens evenementen zoals informatieavonden voor ouders is het vaak lastig om een korte impressie van de scholen te geven. Door middel van korte video’s laten we de kijker de mogelijkheden en unieke aspecten van de individuele scholen zien.

Concept

Elevator pitch

Het concept van de promotiefilm is dat elke school een korte impressie geeft van de mogelijkheden. Zo komt er bij elke school een vertegenwoordiger aan het woord. Dit kan een docent zijn, maar ook leerlingen zelf vertellen hun verhaal. Naast de interview settings hebben we ook op een onopvallende manier het dagelijkse reilen en zijlen vastgelegd. Zo krijgt de kijker een realistische weergave van de scholen te zien.

almeerse-scholen-groep_concept
almeerse-scholen-groep_opnames-en-montage

Opnames & montage

Flitsend

Tijdens de opnames is er rekening gehouden met de korte tijd dat elke school beschikbaar heeft. Dit betekent dat er veel is gezocht naar oneliners en korte / krachtige situaties. In de montage is dit helemaal naar tevredenheid verlopen en hebben op een vlotte manier kunnen monteren. Hierdoor krijgt de kijker in vier minuten een leuke en goede indruk van vier scholen! Kortom geen lange “saaie” interviews, maar vragen en antwoorden die to-the-point zijn.

De video

Almeerse Scholen Groep

Heb jij vragen over een promotiefilm?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie