Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Aller Spanninga

Animatievideo's
Werkwijze: StrategieConceptTekenen & animerenDe video

Strategie

Online bestelsysteem

Aller Spanninga is een fabrikant van ringen en geeft nu de aangesloten dealers de mogelijkheid om direct via hun backoffice systeem in te loggen en ringen te bestellen. Devion is gevraagd om een animatievideo voor dit platform te ontwikkelen.

Concept

Werking en promotie

De animatievideo is een promotie voor het online bestelsysteem en geeft de dealers tevens een uitleg over hoe het systeem werkt. Aller Spanninga en de juweliers hebben exclusieve kwaliteit trouwringen. Bij sieraden gaat het vaak om details. Deze mooie details en luxe hebben wij meegenomen in de video. Heel subtiel gebeurt er van alles tijdens de video. Van een schemerlampje dat aanspreekt tot aan twinkelende ringen.

aller_spanninga_concept
aller_spanninga_tekenen

Tekenen & animeren

Uitstraling

De video en de tekeningen dragen bij de de unieke uitstraling van Aller Spanninga. In elk aspect van de video geven we net even iets extra’s mee waardoor de video absolute klasse krijgt. Deze extra tint komt veel naar voren door gebruik van schaduwen en extra lagen. Dit kleurgebruik is duidelijk te zien bij de tablet en in het uithangbord.

De video

Aller Spanninga

Ook een animatievideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie over animatievideo