Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

AdVanced

Animatievideo's
Werkwijze: StrategieConceptTekenen & animerenAnimatie video
advanced_strategie

Strategie

No-nonsense

AdVanced is een ervaren IT-consultancy bureau met ruim 80 gedreven consultants. Deze consultants werken aan meerdere projecten in onder meer de financiële en logistieke sector.  In de praktijk houden deze IT-consultants zich grofweg met drie onderdelen bezig, namelijk; Analyseren, Beheersen en Testen. Dit doen zij op een kundige maar ongedwongen manier, met resultaat als belangrijkste drijfveer. Er is gekozen om deze verschillende onderdelen terug te laten komen in de animatie video. Zo kan de kijker op een laagdrempelige manier kennis maken met AdVanced.

Concept

Samen

AdVanced werkt intensief samen met opdrachtgevers. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het gewenste resultaat. Om dat resultaat te behalen heb je elkaar nodig. In de animatievideo staat deze samenwerking centraal. De verschillende schakels / rollen in het proces worden in de animatie geïllustreerd aan de hand van pionnen. Zo staat de kleur oranje voor de klant(vraag) en bijvoorbeeld de groene pion voor de projectmanagers van AdVanced. Deze verbondenheid van de pionnen is de schakel tot succes!

advanced_concept
advanced_tekenen-en-animeren

Tekenen & animeren

Puzzel

De video is opgebouwd uit een puzzel. In de puzzel komen bijvoorbeeld geanimeerde puzzelstukjes en pionnen voor. De illustraties komen daarnaast overeen met de huisstijl van AdVanced. Met name het gebruik van het paard is hierbij zeer herkenbaar.

Animatie video

AdVanced
“We hebben met veel plezier gewerkt aan het project. Waarin we samen met Devion onze werkzaamheden, aanpak, sfeer en visie hebben samengevat. De uitstraling van de animatievideo past super goed bij de sfeer van het bedrijf AdVanced. Blij met het eindresultaat!” - Dennis Mes, Management Consultant - AdVanced

Ook een animatievideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie