Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

AB-Vakwerk

Animatievideo's
Werkwijze: StrategieConceptProductieVideo's

Strategie

Instructie voor platform

Vanuit AB-Vakwerk kwam de vraag om een video te ontwikkelen ter instructie van een aantal onderdelen op het online platform van AB-vakwerk. Na een uitgebreide brainstorm is het karakter Miranda ontstaan. Miranda laat medewerkers en leden zien hoe bepaalde zaken werken op het platform.

Concept

Combinatie animatie en real-life

Het unieke aan deze videoreeks is dat animatie wordt gecombineerd met real-life beelden. Beelden die voor medewerkers en leden van AB-vakwerk herkenbaar zijn. Voor elke video wordt gebruik gemaakt van een andere achtergrond. De herkenbaarheid van Miranda blijft in elke video aanwezig.

Productie

De beelden die in de video gebruikt worden, zijn op locatie opgenomen. Dit zijn locaties van sectoren waarin AB-vakwerk werkzaam is. De setting van de instructiefilms is het kantoor zelf op de locatie Sneek. Tevens is deze video interactief gemaakt, waardoor kijkers direct door kunnen klikken naar andere onderdelen binnen het platform.

Video's

Miranda legt uit...

“De mensen van Devion blijven ons elke keer verrassen met de kracht van video als communicatiemiddel.” - Rob Polinder, Manager Marketing & Communicatie - AB Vakwerk

Heb je vragen over ab-vakwerk?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur.