Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

AB Direct

Animatievideo's
Werkwijze: StrategieConceptTekenen & animerenInteractieDe video

Strategie

Genereren van online aanvragen

AB Direct is de 100% online payroll dienstverlening van AB-vakwerk, welke recent is gelanceerd. Voor de nieuwe website, waar het draait om het genereren van online aanvragen, is Devion gevraagd om een animatievideo te ontwikkelen die bijdraagt aan deze doelstelling.

Concept

Unieke eigenschappen

In de introductie van de video leggen we op een begrijpelijke wijze uit wat payrolling is. De kijker weet hierdoor direct waar het over gaat en of hij binnen de doelgroep behoord. Er zijn veel aanbieders van payrolling, maar waarin is AB Direct anders? Deze unique selling points zijn op een heldere manier in de video verwerkt.

Tekenen & animeren

De tekenstijl van de animatie sluit perfect aan bij de stijl elementen van de website. De eenvoud in de iconen maakt de video erg begrijpelijk. De rode (groene) draad in de video is de geanimeerde groene lijn die iedere illustratie opbouwt. De kijker wordt meegenomen van de ene illustratie naar de andere waardoor er een hoge mate van betrokkenheid ontstaat.

Interactie

Call To Action

Aan het einde van de video zijn twee interactieve buttons toegevoegd. De kijker kan hier de keuze maken om meer informatie over AB Direct te lezen of online gelijk het tarief laten berekenen. Deze buttons verhogen het conversiepercentage van de website.

De video

Project: AB Direct

“De mensen van Devion blijven ons elke keer verrassen met de kracht van video als communicatiemiddel.” - Rob Polinder, Manager Marketing & Communicatie - AB Vakwerk

Ook een animatievideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer animatievideo info