Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Poortinstructievideo

De meest efficiënte veiligheidsvoorlichting

Je bezoekers en medewerkers krijgen alleen met de juiste veiligheidsinformatie toegang tot jouw bedrijf of terrein. Op locatie kost dit vaak veel tijd maar met een poortinstructievideo te laten maken en deze vooraf al aan te bieden, verloopt het proces veel efficiënter. Devion helpt je hier graag mee!

Alle (video)disciplines

Video’s maken doe je niet alleen, maar met een team van fanatieke film- en video-experts. Daarbij moeten alle professionals perfect met elkaar samenwerken. Bij Devion weten we niet anders.

Volledige begeleiding

Natuurlijk mag je op allerlei manieren meehelpen input leveren. Maar het hoeft niet. Met onze mensen en expertise kunnen we je alle zorg uit handen kunnen nemen.

Eigen merkidentiteit

Video’s maken kun je aan ons wel overlaten. Maar deze worden pas een succes met jouw unieke verhaal. Daarom ligt onze focus altijd bij jouw identiteit.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van instructiefilms
Horeca HeroInstructievideo's
Gemeente Súdwest-FryslânInstructievideo's
HillromInstructievideo's
WoonplusInstructievideo's
Horeca Hero
Instructievideo
Loading
Gemeente Súdwest-Fryslân
Animatievideo Gemeente Súdwest-Fryslân
Loading
Smart Solutions
Smart Solutions
Loading
Woonplus
CV bijvullen
Loading

Ook een poortinstructievideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Veiligheidsinstructievideo op afstand

Heel effectief, prettig voor de bezoeker

Een poortinstructie kan net zo makkelijk op afstand gedaan kan worden, met behulp van video. Dit zorgt voor een snelle doorstroom op de bezoekdag zelf, maar het is ook prettig voor de bezoeker. Niet alleen kan deze de instructie bekijken waar en wanneer hij of zij wil, maar de kijker kan de informatie ook beter op zich in laten werken en succesvol toetsen.

Interactieve poortinstructie video laten maken

Garantie van kennis en identiteit

Een (online) poortinstructievideo bekijken kan gewoon net zo veilig en persoonsgebonden als een instructie op locatie. Als je de video interactief maakt betrek je de kijker direct bij de instructie en kan hij bijvoorbeeld pas verder als hij een (juiste) beslissing heeft genomen. En alleen als de kijker aan het eind genoeg vragen goed heeft beantwoord ontvangt hij een certificaat die toegang geeft tot het bedrijventerrein.

Onze aanpak

Optimale communicatie

Of je bezoekers nu al beschikken over een VCA-certificaat of niet, jouw belangrijkste veiligheids- én gedragsregels worden met een poortinstructievideo altijd succesvol gecommuniceerd.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Voor je poortinstructie video moeten we je goed leren kennen. Wat is voor jou belangrijk en welke regels wil je communiceren? Dit horen we graag in een fijn, ongedwongen eerste gesprek!

Stap 2: Concept

Hebben we jouw doelen scherp, dan gaan we deze in een pakkend concept verwerken. Kun je je hierin vinden? Dan gaan we verder!

Stap 3: Script

Een mooi concept is een puike basis, maar pas met een volledig uitgewerkt script klopt je poortinstructie van A tot Z. Laat dat maar over aan onze scriptschrijvers!

Stap 4: Opnames

Nu is het tijd om de meest overtuigende en pakkende beelden te gaan draaien. Zodat je kijkers in één oogopslag zien wat de bedoeling is.

Stap 5: Montage & Sound

Nu worden de beelden optimaal achter elkaar gezet, geluid wordt toegevoegd, animatie- en interactieve elementen worden toegevoegd. Dan pas zijn we klaar!

Stap 6: Inzet

Eh… te vroeg gesproken? Klaar is alleen de video. Een van de belangrijkste onderdelen mag niet vergeten worden: de plaatsing en verspreiding van jouw video en het analyseren van de resultaten!

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over instructievideo's en veiligheid
BLOG / Instructievideo's Veiligheidsregels: breng ze over met een instructievideo Dit is waarom bedrijven instructievideo's inzetten om een veilige werkplek te creëren
BLOG / Instructievideo's Bedrijfsinstructie: een must voor elk dynamisch bedrijf Bekijk de toepassingsgebieden

Ook een poortinstructievideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen