Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Personalized video laten maken

Spreek de klant echt aan

Je kent het wel: op een willekeurige site zie je ineens een advertentie van een product dat je eerder al hebt bekeken. Best slim. Maar het kan nog veel beter, met een personal of personalized video. Je kunt de klant hiermee video’s laten zien van nieuwe producten waarin hij mogelijk geïnteresseerd is. Op basis van geslacht, voorkeuren en zoekgedrag wordt dan een selectie gemaakt van producten of video’s. Of wat dacht je van video’s die de naam van de klant subtiel in de graphics verwerken, waardoor hij letterlijk persoonlijk wordt aangesproken? Toekomstmuziek? Zeker niet: het kan allemaal nu al gemaakt worden.

Alle (video) disciplines

Een personalized video maken is geen projectje voor één student op zijn zolderkamer. Er is een team getalenteerde filmprofessionals nodig voor het beste resultaat. De naam is Devion.

Volledige begeleiding

Wij helpen je! Nee, niet met je belastingaangifte. Maar als er een video gemaakt moet worden, geven we je volledige begeleiding. Zo volledig, dat je zelf niets hoeft te doen.

Eigen merkidentiteit

In een personalized video is de connectie tussen de kijker en het merk heel belangrijk. Dus moet jouw merkidentiteit optimaal terugkomen, wat het onderwerp ook is. Zorgen we voor.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van personalized video
MSC Cruises Video Advertising
Bagage OnlineVideo Advertising
TomTomVideo Advertising
JAAP.NLVideo Advertising
MSC Cruises
MSC Cruises
Loading
Bagageonline.nl
Online video advertising
Loading
TomTom
TomTom BRIDGE Hub Productvideo
Loading
JAAP.NL
Animatievideo JAAP.NL voor de verkopers van huizen
Loading

Ook een personalized video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Informatie aanvragen

Personal video: de next step

Het persoonlijke gevoel komt terug

Een groot voordeel van de klantbenadering in een fysieke, face-to-face situatie is dat je 100% de klant persoonlijk kunt aanspreken en direct kunt inspelen op zijn behoeftes en wensen. Je kunt hem meteen de juiste richting opsturen en hoeft hem niet lastig te vallen met irrelevant aanbod. Met een gepersonaliseerde video kom je behoorlijk dicht in de buurt van deze directe, begripvolle verkoopbenadering. Want dat is nu juist de missing link in het digitale klantcontact: die persoonlijke touch. Met een personal video kun je voor een groot publiek video’s maken, maar tegelijkertijd iedereen individueel aanspreken.

Video’s met gepersonaliseerde beloning

Aansprekende resultaten

Het persoonlijk aanspreken van klanten middels video’s is niet alleen sympathiek en goed voorje brand image, het werpt ook zijn vruchten af. Met personal video’s waarin klanten producten zien die ook echt zouden willen kopen, waarin ze met naam en toenaam worden uitgenodigd of bedankt, of waarin producten worden aangeboden waar de naam van de kijker al op staat, haal je simpelweg meer resultaten. Een hogere CTR en betere conversie. Dat zeggen we niet zomaar, we zien het overal om ons heen. En we laten het natuurlijk aan je zien, middels onze analyses van views, shares en browsegedrag.

Onze aanpak

‘Persoonlijk is zoals persoonlijk doet’

Voor de beste gepersonaliseerde video moet jij je klant door en door kennen, en dat geldt ook voor ons. Kortom, we moeten helemaal weten wie jij bent en wat je wilt. Wat je commerciële doelen zijn maar ook wat je wilt uitstralen. Met jouw unieke identiteit als basis gooit Devion al zijn kennis in de strijd om jou het beste concept en de beste video voor te schotelen die jij en je klanten maar kunnen wensen.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Personalized video laten maken? Gaan we doen! Pak die camera’s maar en zet je Spielberg-petje op en we kunnen beginnen. Was het maar zo makkelijk. We willen eerst graag een idee hebben welke beelden het beste gaan werken. En daar hebben we jou voor nodig. Jouw identiteit, jouw doelen, de manier waarop jij de klant aan wilt spreken… dat moeten we weten. Dus we gaan je even flink aan de tand voelen, onder het genot van een caffeïneshot… of twee. Tot we helemaal boven tafel hebben wie je bent en wat je wilt.

Stap 2: Concept

Weten we wie je bent en wat je favoriete muziek, film en smurf is? Dan kunnen we aan de slag met een goed basisidee voor je personal video. Onze getalenteerde concepters laten hun verbeeldingskracht op volle toeren draaien en komen met een passend idee voor jouw video. Natuurlijk blijf jij de rode draad in het proces. Na jouw waardevolle feedback geven samen een klap op de eindversie van het concept.

Stap 3: Script

Mooi, dus we hebben een visie en een mooi idee voor je video. Dan is het nu tijd om de punten die we in het concept hebben uitgezet met elkaar te verbinden, om zo het hele plaatje in beeld te krijgen. Nu gaan onze scriptschrijvers het meest pakkende verhaal uit hun toetsenborden toveren. Met precies de opbouw, overgangen en gepersonaliseerde touch die jouw video nodig heeft.

Stap 4: Opnames

Al het voorbereidende werk gedaan? Dan kunnen we nu de camera’s tevoorschijn halen en met ons team van filmfanaten jouw personalized video tot een succes maken! We komen met onze professionele crew bij je langs op kantoor of een andere opnamelocatie en zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt. We nemen je alle zorgen uit handen: jij hoeft alleen maar toe te kijken hoe we het samen bedachte concept en uitgewerkte verhaal in perfect matchende beelden omzetten.

Stap 5: Montage & Sound

Nice, het filmen zit erop! Dan zijn we er wel zo’n beetje. Toch? Nee, toch niet. We hebben het belangrijke basismateriaal, dat kopt, maar nu moet alles nog in de montageruimte in de juiste volgorde gezet worden. Daar krijgt het verhaal pas betekenis, door de beste opeenvolging en lengte van de shots, en de best passende toevoegingen, zoals muziek, effecten en voice-over. Pas als alle puzzelstukjes op de juiste plek liggen is je video klaar.

Stap 6: Inzet

De video is dan misschien wel klaar en helemaal naar wens, we weten nog niet zeker of het ook een succesvolle personal video gaat worden. En pas als we daarvoor gezorgd hebben, zit ons werk erop. We publiceren je video daarom op de juiste kanalen, geven je een videoplayer in je eigen huisstijl en melden je aan bij Google, zodat je goed gevonden wordt. We houden ook goed de views bij en passen je video aan als dat nodig is. Alles voor een goed eindresultaat.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over personalized video
BLOG / Video interacties De mogelijkheden van interactieve video Interactieve video is de toekomst
BLOG / Video interacties Is personalized video de toekomst? Alles komt samen