Info & prijzen
Over ons
Over onsHet teamVacatures
Devion_over_ons

Videomarketing

Devion is een vooruitstrevend videomarketing bedrijf met 100% focus op video. Daarmee is Devion het eerste bedrijf in Nederland dat gespecialiseerd is in zowel het bedenken, maken als het verspreiden van video. Om video succesvol in te zetten vinden wij dat het volledige aandacht verdient. Onze visie is dat video hét middel is om mensen te verbinden, interactie mee te hebben, te informeren en te beïnvloeden over merken, producten en diensten. Wij zijn opgegroeid met marketing en e-commerce en hebben de mentaliteit dat elke euro twee euro moet opleveren. Video moet renderen en meer opleveren.

 

Geschiedenis Devion

Een aantal jaren geleden begonnen Sietse Heslinga en Arjaan Schilder als twee jonge marketeers het videomarketing bedrijf Devion. De kennis en kunde van marketing en video bleek een perfecte combinatie. Vandaag de dag produceren zij meetbare en interactieve video’s voor succesvolle bedrijven en bedrijven die succesvol willen zijn.

Dit doen zij met een team van videospecialisten en online marketeers. Samen zorgen zij dat elke video de kijker enthousiasmeert en stimuleert. Hiermee krijgt de kijker in korte tijd een heldere boodschap.

Devion_over_ons_2

Heb je vragen?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Of vraag meer informatie aan
Devion Videomarketing Volledige focus op videoPeroonlijke aanpakMeetbaar resultaat