Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Onze klanten Waar we met trots voor werken

“Bij Devion werken specialisten met een visie op videomarketing. Ze laten zien wat de meerwaarde van video kan zijn en maken waar wat ze beloven!”

– Wubbien Kliphuis, Marketing Manager EMEA

“Devion understand the needs, the culture and deliver products that fits the brand. We enjoyed the collaboration and, of course, the final product – the videos!

– Maria Saykina

“Vanaf moment 1 is de beleving aanwezig geweest en is door Devion snel en accuraat gewerkt tot een mooi eindresultaat, top!”

– Monica Ruiter, Marketing & Operations Manager

Pure storytellers, verfrissende concept denkers, flexibele projectmanagers, ondernemende strategen. Devion tilt onze videomarketing naar een hoger niveau. Ze weten ons te verrassen met vernieuwende ideeën en concepten. Altijd denkend vanuit de doelgroep en ons merk.

– Britt Beusen, Marketing communicatie specialist

‘In een zeer korte tijd heeft Devion voor ons een mooie en passende introductievideo gecreerd. Daarnaast zijn wij heel erg tevreden over de goede communicatie en samenwerking.’

– Dominique van der Pluijm, Communication Specialist Benelux – ZEISS

“De mensen van Devion blijven ons elke keer verrassen met de kracht van video als communicatiemiddel.”

– Rob Polinder, Manager Marketing & Communicatie – AB Vakwerk

“We zijn onder de indruk geraakt van de pragmatische maar tegelijkertijd ook professionele aanpak van Devion om in een kort tijdsbestek een toch best lastig onderwerp als “de kracht van technologie” te vertalen naar een echt inspirerend verhaal samengevat in een korte video van 1 minuut. Chapeau!

– Johan van Wijk, Business Manager – Broad Horizon