Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Onboarding video laten maken

Welkom aan boarding!

Onboarding is iemand ‘welkom aan boord’ heten terwijl hij nog met de boarding pass in de hand staat, op zoek naar zijn plek. Maar ook: ervoor zorgen dat zo iemand ook echt blij is met het vliegtuig, de service en de pinda’s. En niet gillend op zoek gaat naar de nooduitgang. Kortom, je wilt een kersverse medewerker of lid van je organisatie zo goed mogelijk laten aarden, met een warm welkom en goede informatie. Het is verstandig om goed te laten zien wat de belangrijkste taken en mogelijkheden zijn. Een ideaal middel hiervoor is een onboarding video.

Alle (video)disciplines

Een onboarding video maak je niet eventjes tussendoor. Er zijn verschillende disciplines voor nodig, van scriptschrijven tot regie, en van camerawerk tot montage. Devion heeft alle kwaliteiten in huis.

Volledige begeleiding

Bij alles wat komt kijken bij het maken van een video krijg je 100% begeleiding van ons. Sterker nog, je hebt helemaal nergens omkijken naar.

Eigen merkidentiteit

Jouw uitstraling, huisstijl, identiteit: het is ontzettend belangrijk voor de herkenbaarheid bij je klanten. Daarom komt jouw merkidentiteit altijd optimaal naar voren in onze video’s.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van onboarding video's
VestiaRecruitment video's
CalviTestimonialvideo's
Horeca HeroInstructievideo's
ArcadisTestimonialvideo's
Vestia
Vestia
Loading
Onboarding video laten maken
Loading
Horeca Hero
Instructievideo
Loading
Arcadis
Testimonial
Loading

Wil je een onboarding video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie

Video, de way to go

Mensenwerk vraagt om video

Het is een illusie om te denken dat één video alles is wat je nodig hebt, maar het is in ieder geval een ideaal onderdeel van een oh zo noodzakelijk introductie- of welkomstpakket. De eerste dag(en) op een nieuwe werkplek of na het afsluiten van een lidmaatschap zijn zeer belangrijk om een nieuweling het gevoel te geven erbij te horen. En er is geen betere manier om de heersende sfeer en de persoonlijkheden van werknemers te tonen dan met een onboarding video.

Hou ze aan boord met een onboarding video

Het werkt

Zo’n video is natuurlijk niet alleen geschikt om een gevoel over te brengen, je kunt natuurlijk ook concrete informatie geven over de (bedrijfs)cultuur, de filosofie of de grote voordelen van een organisatie. Dit zal in een video veel beter blijven hangen dan met een stapel papieren of stel webpagina’s. Goed om te weten is dat zo’n onboarding video ook echt werkt. Dat zeggen we niet alleen als Devion: veel statistieken hebben bijvoorbeeld uitgewezen dat werknemers die een officiële onboarding krijgen, veel meer plezier in hun werk hebben en minder snel het bedrijf verlaten.

Onze aanpak

Een berg kennis en een bak humor

Een onboarding video zorgt ervoor dat een nieuwe werknemer of een nieuw lid niet alleen de noodzakelijke kennis ontvangt maar ook het gevoel krijgt in een warm nest terecht te komen. Dit is ook hoe wij als Devion onze video’s maken en omgaan met onze klanten. We informeren, zijn zeer betrokken, doen alles in goed overleg en maken gebruik van een berg vakkennis. En we overgieten dit alles met een flinke dosis humor. Want het moet wel leuk blijven natuurlijk.

Info & Prijzen
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Commercial Director - ‎Mavention
Blog Meer over onboarding video's
BLOG / Recruitment video's Video in je arbeidsmarktcommunicatie: authentiek voor elke doelgroep Voor een sterk werkgeversmerk
BLOG / Recruitment video's Het nut van een onboarding video Voor een goede start