Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Motion graphics laten maken

Grafisch filmmaken

Voor het maken van motion graphics komen grafisch ontwerp en filmmaken mooi samen. Het gaat meestal om een animatiestijl waarin titels en logo’s op creatieve manier worden verwerkt. Voor een unieke look van je merk.

Alle (video) disciplines

In een goede motion graphic komen veel elementen en vakmensen samen. Gelukkig hebben we bij Devion voor elke discipline de beste professionals in huis.

Volledige begeleiding

Bij Devion weet je zeker dat je videoproductie van begin tot eind en op elk gebied tot in de puntjes verzorgd wordt. Volledige begeleiding, noemen we dat.

Eigen merkidentiteit

Voor jouw identiteit hebben we altijd tijd. Sterker nog, het is het hart van iedere videoproductie. Jouw stijl, jouw stem… onze videokennis. Zo wordt jouw motion graphic succesvol!

Een greep uit ons werk Voorbeelden van motion graphics
V&DAnimatievideo's
Gemeente LeudalAnimatievideo's
Erasmus UniversityAnimatievideo's
Breinwave Animatievideo's
V&D
V&D is terug
Loading
Gemeente Leudal
Leudal
Loading
Erasmus University
RSM Executive Education
Loading
Breinwave
Breinwave algemeen
Loading

Ook motion graphics laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Motion graphics bewegen kijkers

Interessanter

Motion graphics zijn ideaal om een saaie titel, een stuk tekst, cijfers, of je logo meer pit te geven en hiermee interessanter te maken voor de kijker. Hij zal zich hierdoor je merk beter herinneren.

Veelzijdig en effectief

Overal beweging

Je kunt dus veel doen met motion graphics. Ze kunnen saaie data of webpagina’s opleuken en werken zowel binnen een geanimeerde omgeving, of in een live action video. En je krijgt ook aantoonbaar meer betrokken, kopende klanten door.

Onze aanpak

Motion graphics op maat

Wat voor bedrijf je ook hebt, we hebben er altijd een video-oplossing voor. Onze specialisten kijken zorgvuldig naar jouw behoeftes en maken dan een perfect passende motion graphics video.

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Een motion graphic video moet originaliteit én authenticiteit uitademen. Dat kán, met de juiste videokennis – die wij hebben – en kennis van jou; die we heel snel gaan krijgen in een persoonlijk gesprek.

Stap 2: Concept

Na de kick-off bedenken we een idee voor je motion graphic dat aansluit bij jouw stijl en precies bereikt wat je wilt. Dan samen nog even finetunen en we kunnen los!

Stap 3: Script

Tijd om ons concept om te gaan zetten in een goed lopend verhaal. Een video met een logische opbouw. Met teasers, pay-offs en een heldere boodschap. Komt helemaal goed!

Stap 4: Storyboard

Nu kunnen onze animatoren vast een eerste vingeroefening doen door het maken van een storyboard. Ze geven hun muizen een flinke workout en produceren een mooie eerste opzet van de uiteindelijke video.

Stap 5: Animeren

Heb je een goede eerste indruk gekregen van de video? Top! Dan gaan we je video echt animeren. Alles wat we bedacht hebben geven we weer in prachtige, effectieve motion graphics.

Stap 6: Inzet

Als we klaar zijn met de video, moet hij nog wel bekeken worden door je doelgroep. Dus publiceren we je video op de beste plekken en checken we de views en shares.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over motion graphics
BLOG / Animatievideo's Wat zijn motion graphics? Wat is het precies en wat kun je er mee?
BLOG / Animatievideo's 11 tips voor een pakkende infographic Vertel je verhaal