Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Medische video laten maken

Professioneel en effectief

Heeft jouw healthcare merk een gezonde bedrijfsvoering? Met video bereik je de bedrijven, ziekenhuizen en patiënten die jouw producten het hardste nodig hebben. En Devion heeft de expertise in huis die jouw bedrijf nodig heeft.

Brede ervaring

Altijd het juiste verhaal

We hebben al veel merken in de health sector een boost gegeven met een pakkende video: van kraamverzorger tot bloedafnemer; van condoomfabrikant tot microbiologisch laboratorium en van medisch technologiebedrijf tot tilliftenproducent. We weten voor elke specialisatie het juiste verhaal te vertellen. Met precisie en aandacht.

Zeg het met video

Of je nu röntgenapparatuur of communicatie-oplossingen wilt promoten. Of je nu informatie wilt delen over behandelingen, operaties of aandoeningen: je doet het met video. En met Devion, jouw onmisbare videopartner!

Wil je ook een medische video voor jouw bedrijf?

Vraag een offerte aan
Onze medische video's Voorbeelden van video's voor de zorgsector
Greiner Bio OneAnimatievideo's
KraamzusAnimatievideo's
Hem-colAnimatievideo's
HillromBedrijfsfilms
Greiner Bio One
Health sector
Loading
Kraamzus
Instructievideo temperaturen
Loading
Hem-col
Loading
Hillrom
Promovideo Safe Patient Handling
Loading

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Klantenbinding met video

Ziekenhuizen, zorgprofessionals en patiënten hebben behoefte aan kwalitatief hoogstaande producten. Aan betrouwbare producten die doen wat ze moeten doen, keer op keer. Een zorgvuldige uitleg van de werking en het overbrengen van het juiste gevoel zijn dan essentieel. Met die wensen kun je eigenlijk niet om een medische animatievideo of live action video heen.

Chirurgische precisie

Inzoomen en uitleggen

Een vuistdikke brochure vol met specificaties wordt zelden met veel enthousiasme opengeslagen. In een animatievideo kun je de interessantste onderdelen uitlichten en hier met chirurgische precisie op inzoomen. Met een live action video kun je heel goed een band smeden met de kijker en een product of dienst tot leven laten komen.

Bij Devion gebruiken we de meest geschikte animators, acteurs, locaties, apparatuur en voice-over voor jouw product. Met speciale aandacht voor jouw unieke identiteit en oog voor gevoeligheden, maken we een overtuigende medische video die smaakt naar meer.

Medische video laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

Hoe we dat doen

In 3 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Bedenken

Na een kick-off waarin je vertelt wie je bent en wat je wensen zijn, komen we met een passend concept. Als je hierop jouw ‘groene licht’ hebt gegeven, werken we dit concept uit tot een volledig script en storyboard.

Stap 2: Maken

Gewapend met een compleet videoplan gaat onze animator of filmcrew aan het werk om beelden te creëren die het beste aansluiten bij jouw boodschap. Vervolgens ontstaat er in de montageruimte pas echt een volledig verhaal, met kop, staart, geluid en muziek.

Stap 3: Verspreiden

Alleen een krachtige video maken is niet genoeg. Hij moet wel bekeken worden, op de beste plekken en door de juiste mensen. Wij zorgen ervoor dat je medische video de aandacht krijgt die hij verdient en optimaal presteert.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes

Rust en zekerheid

De juiste diagnose

Een medische B2B-video helpt een organisatie enorm bij het selecteren van de juiste partner, fabrikant of leverancier. Maar voor patiënten is een medische video ook een uitkomst. Verhelderende video’s over kwalen en symptomen kunnen angsten wegnemen en voorkomen dat mensen verkeerde diagnoses stellen.

Patiënten kunnen inzien dat een doktersbezoek onnodig of juist raadzaam is. Je kunt kijkers voorbereiden op een operatiedag, laten zien hoe je medicijnen moet innemen of hoe je een traplift, app of hulpdienst moet gebruiken. Dat geeft de kijker rust en neemt health care professionals werk uit handen.

Een medische video van Devion

Altijd een vinger aan de pols

Bij Devion zetten we video in om jouw klanten op de beste manier te bereiken, waar ze zich ook bevinden. Of dit nu artsen, zorgmedewerkers of patiënten zijn. Met onze ruime ervaring in de health care industrie, grote videokennis en scherpe blik produceren we altijd een goed passende video voor jouw product. Neem dus snel contact op en ontdek hoe we jouw product optimaal in de spotlights kunnen zetten.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met je mee.” - Eric Dubbelaar - Commercial Director - ‎Mavention
Blog Meer over medische video's
BLOG / Animatievideo's Animatievideo in de medische wereld: een absolute must Ga voor resultaat zonder complicaties met een uitleganimatie in de healthcare sector
BLOG / Bedrijfsfilms Medische video: de 7 beste manieren om klanten te bereiken 7 tips bij het maken van een medische video