Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Marketing video laten maken

Pakkend en veelzijdig

Je marketingafdeling is onmisbaar bij het duidelijk communiceren van je boodschap en het bedenken van pakkende concepten. Dan is het alleen maar logisch dat de veelzijdige videovorm hier een grote rol bij speelt.

Alle (video) disciplines

Iedereen die nodig is bij het maken van een marketing video hebben wij in ons team zitten. Stuk voor stuk getalenteerde, goed op elkaar ingespeelde vakidioten.

Volledige begeleiding

Bij Devion is jouw videocampagne in goede handen. Sterker nog, er zijn geen andere handen nodig. Wij zorgen overal voor. Jij ziet vanzelf de video tot leven komen.

Eigen merkidentiteit

We kunnen alles op videogebied, maar het draait niet om ons. Jouw vertrouwde merkgevoel, huisstijl en identiteit moeten te zien zijn in de video. Daar zorgen we voor!

Een greep uit ons werk Voorbeelden van marketing video's
Bagageonline.nlVideo Advertising
Mavention SeattleSocial-video's
V&DAnimatievideo's
Maxima Kitchen Equipment Productvideo's
Bagageonline.nl
Online video advertising
Loading
Mavention Seattle
Mavention Seattle
Loading
V&D
V&D is terug
Loading
Maxima Kitchen Equipment
Maxima Kitchen Equipment - productvideo
Loading

Ook een marketing video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Marketing video komt aan

Prikkel je publiek

Met een marketing video trek je de aandacht. Of het nu een gewaagde out-of-the-box campagne is op openbare schermen of een productvideo op YouTube, video doét wat met de kijker.

Verstevig je merk

Brand awareness

Video heeft de kracht om jou top-of-mind te houden. Met aantrekkelijke, originele video’s zal de kijker steeds weer hieraan terugdenken bij het zien van je merk of het overwegen van je product.

Onze aanpak

Op maat

Met onze enorme dosis vakkennis kunnen we je elke soort marketing video geven die je nodig hebt. Dat laatste is wel de sleutel: we maken alleen video’s die echt bij je passen.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Wil je een marketing video hebben die perfect de missie, visie en doelen van je bedrijf verbeeldt? Dan moeten we eerst goed weten wie jij bent, via een goed gesprek.

Stap 2: Concept

Als we jouw targets en wensen helemaal in het vizier hebben, is het tijd om met een prikkelend idee op de proppen te komen voor jouw marketing video.

Stap 3: Script

Jouw idee staat in grote lijnen op papier. Dan kunnen we nu het script gaan schrijven. Als tekstuele Bob Rossen gaan onze tekstschrijvers die mooie grove schetsen een nog mooiere invulling geven.

Stap 4: Opnames

En… we kunnen los! Elke stap is natuurlijk interessant, maar stiekem kijken we toch het meeste uit naar de opnames. Nu wordt al dat voorwerk beloond met de prachtigste, beste passende beelden.

Stap 5: Montage & Sound

Het filmen is misschien het meest dynamische onderdeel, in de montageruimte wordt het pas echt een verhaal. Daar worden alle beelden in de juiste volgorde gezet en van muziek en geluid voorzien.

Stap 6: Inzet

We sturen je echt niet met je video het riet in. We willen zeker weten dat je video een succes wordt. Dus zetten wij hem online en houden we alle views bij.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over marketing video's
BLOG / Video Advertising Alweer toename budgetten online video De laatste cijfers over online video in Nederland
BLOG / Video marketing De online videotrends voor 2019 Trends & ontwikkelingen