Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Jaarverslag video laten maken

Dat kan beter

Een jaarverslag is belangrijk maar bepaald niet spannend. Cijfertjes, tabellen, grafieken, resultaten… Vaak een heel boekwerk om door te spitten. Een noodzakelijk kwaad? Toch niet! Het kan veel aantrekkelijker; met een jaarverslag video.

Alle (video) disciplines

Iedereen die nodig is bij het maken van je video, hebben wij tot onze beschikking. Van de beste scriptschrijvers tot de meest geïnspireerde cameramensen; en iedereen eromheen.

Volledige begeleiding

Als onze videocrew langskomt, heb je nergens omkijken naar. Wil je ook graag wat doen? Helemaal prima, maar echt nodig is het niet: wij hebben alles onder controle.

Eigen merkidentiteit

Wij weten wel wat over video en kunnen alles uit de kast trekken. Heel fijn natuurlijk, maar bij ons staat altijd voorop dat jouw stijl herkenbaar is. Gegarandeerd.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van jaarverslag video's
Gemeente LeudalVideo marketing
Komori
ZEISSEvent video
Bol.comBedrijfsfilms
Gemeente Leudal
Leudal
Loading
Komori
Testimonial video Komori
Loading
ZEISS
ZEISS eventvideo
Loading
bol.com
bol.com
Loading

Ook een jaarverslag video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Jaarverslag voor stakeholders

Meer betrokkenheid en enthousiasme

In een jaarverslagvideo kun je op visueel pakkende wijze de belangrijkste informatie van je jaarverslag tonen. Hiermee kun je medewerkers beter bij het bedrijf betrekken maar ook klanten enthousiast maken.

Een nieuw publiek met een jaarrapport

Video trekt aan

Een jaarverslagvideo is niet alleen aantrekkelijker dan een stapel papieren, het is ook veel deelbaarder en toegankelijker. Mensen die anders je jaarverslag niet eens zouden oppakken, klikken vaak wél op een video.

Onze aanpak

Jouw resultaten toegankelijk

Het hoeft geen Jip- en Janneketaal te worden, maar jouw resultaten moeten wel overzichtelijk en aantrekkelijk in beeld komen. Met behoud van je eigen stijl. Daar zorgen wij voor!

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Bij een jaarverslag video is het belangrijk dat je bedrijf en stijl herkenbaar zijn; én dat de meeste essentiële informatie wordt gecommuniceerd. Hiervoor is een goed voorbereidend gesprek absolute noodzaak.

Stap 2: Concept

Als we je doelen en identiteit op ons netvlies hebben, gaan onze concepters een idee bedenken voor jouw jaarverslag video. Graag horen we jouw feedback, voor we verdergaan naar de volgende stap…

Stap 3: Script

Het samen bepaalde concept gaan we nu uitwerken tot een mooi lopend script, met de beste opbouw, overgangen, voice-overs en scènes. Alles om jouw publiek optimaal te boeien en informeren.

Stap 4: Opnames

Staat het verhaal voor je video helemaal op papier? Dan kunnen we de camera’s op onze schouders gooien en de animators aan het werk zetten om de meest effectieve beelden te maken.

Stap 5: Montage & Sound

Filmen is fijn maar in de montageruimte krijgt je video pas vorm en betekenis. Hier wordt alles in de juiste volgorde wordt gezet en worden voice-over, effecten en overgangen toegevoegd.

Stap 6: Inzet

Is je jaarverslagvideo klaar? Mooi, maar we kunnen nog niet naar huis. Om zeker te zijn dat je video succesvol is publiceren we hem zelf en analyseren we hoe hij bekeken wordt.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over videomarketing
BLOG / Event video Aftermovie maken: 10 tips voor een spetterende aftermovie Zo weet iedereen dat jouw event een succes was
BLOG / Video marketing De online videotrends voor 2019 Trends & ontwikkelingen