Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Interactieve video laten maken

Inzet, reactie, conversie

Video is van zichzelf al veelzijdig, maar de mogelijkheid om interactie toe te voegen tilt deze eigenschap naar een hoger niveau. Bovendien converteer je er doorgaans goed mee. Met name de (re)actie die je losmaakt bij de kijker is essentieel bij een interactieve video. Laat dit nu precies onze kracht zijn. In het hele productieproces houden we rekening met de inzet van en reactie op jouw video.

Alle (video)disciplines

Een interactieve video maak je niet alleen. Je hebt een scriptschrijver nodig, een cameraman, editor en nog veel meer. Geen probleem, want Devion heeft iedereen in huis.

Volledige begeleiding

Begeleiding betekent helpen, assisteren… maar niet bij ons. Als wij een video voor je maken, hoef je zelf eigenlijk niets te doen. Wij verzorgen alles rondom de videoproductie.

Eigen merkidentiteit

Wie ben je? Hoe herkennen je klanten je? Heel belangrijk! Daarom komt jouw merkidentiteit altijd duidelijk terug in je video, welke stijl we ook kiezen.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van interactieve video
Condoom AnoniemAnimatievideo's
Van de PutteInstructievideo's
MKB Brandstof Animatievideo's
Bokkz Animatievideo's

Interactieve video laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

De ultieme betrokkenheid

Ook jouw (inter)actie is welkom!

Als wij een interactieve film maken, richten we ons niet alleen op de reactie en actie van de kijker, we vinden het ook belangrijk dat jij een actief onderdeel bent van de productie. Of in ieder geval dat jij en wij zeker weten dat jouw merkwaardes en wensen gewaarborgd worden. Daarom zijn er verschillende feedbackmomenten, om ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant opstaan.

De kracht van interactie

De kijker bepaalt, jij meet

Een interactieve film is erg handig. Bij een instructie- of e-learning-video, met vragen of een boomstructuur, kan de kijker zelf bepalen hoe hij de inhoud tot zich neemt. Maar je kunt de kijker ook een productgroep aanbieden in één video en hem zelf zijn pad of product laten kiezen. Het fijne voor jou is dat al deze acties te meten zijn en dat je hier erg goed conclusies aan kunt verbinden.

Onze aanpak

Onze kennis, jouw identiteit

Bij Devion weten we goed hoe we een hoogstaande en succesvolle interactieve video moeten maken. Maar het gaat niet om ons: het is jouw verhaal en jouw merk die centraal staan. Dus luisteren we goed naar je wensen en waarden en maken we samen een authentieke en optimaal presterende video.

Info & prijzen
“Het is een leuk team en ze dwingen je om zelf ook over je eigen concept na te denken” - Thomas Schouten - CEO Falcon InsprecT Partner at Falcker
Blog Meer over interactieve video
BLOG / Instructievideo's Gouden tip voor instructievideo’s: maak ze interactief Meer betrokkenheid en succes door interactiviteit
BLOG / Video interacties De mogelijkheden van interactieve video Interactieve video is de toekomst