Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Interactieve video laten maken

Meer interesse, hogere conversie

Je kunt op vele manieren en om verschillende redenen interactiemogelijkheden toevoegen aan je video, maar dat interactieve video heel aantrekkelijk en nuttig kan zijn, staat vast. Je verandert de passieve kijker iemand die meedoet, geprikkeld wordt, zelf de controle heeft en (daardoor) geïnteresseerder is. Ook kun je veel beter het gedrag meten en begrijpen van de kijker. Ook niet onbelangrijk voor jou: hij kan actie ondernemen. Oftewel, je conversie wordt hoger.

Alle (video)disciplines

Een interactieve video maak je niet alleen. Je hebt een scriptschrijver nodig, een cameraman, editor en nog veel meer. Geen probleem, want Devion heeft iedereen in huis.

Volledige begeleiding

Begeleiding betekent helpen, assisteren… maar niet bij ons. Als wij een video voor je maken, hoef je zelf eigenlijk niets te doen. Wij verzorgen alles rondom de videoproductie.

Eigen merkidentiteit

Wie ben je? Hoe herkennen je klanten je? Heel belangrijk! Daarom komt jouw merkidentiteit altijd duidelijk terug in je video, welke stijl we ook kiezen.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van interactieve video
Condoom AnoniemAnimatievideo's
Van de PutteInstructievideo's
MKB Brandstof Animatievideo's
Bokkz Animatievideo's

Ook een interactieve video maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Actie met interactieve video

En…. (inter)actie!

Een interactieve video staat op meer dan één manier voor actie. Niet alleen stimuleer je de kijker om handelingen te verrichten in de video zelf – dus om de inhoud helemaal naar eigen voorkeur tot zich te nemen – maar je biedt hem ook een betere mogelijkheid om door te klikken naar jouw contact- of productpagina. Of een willekeurige andere plek die goed is voor je conversie. Punt is dat de Call to Action ineens veel effectiever wordt met interactie in je video.

Interactie = controle = goed

We willen het zelf doen

Allemaal goed nieuws, maar een interactieve video is om te beginnen natuurlijk fijn voor de kijker. Zeker bij iets informatiefs als een instructievideo of e-learning video, met vragen, hoofdstukken of een boomstructuur, is het heel prettig als de kijker zelf kan bepalen hoe hij de inhoud tot zich neemt. Iets overslaan, automatisch pauzeren bij een volgend hoofdstuk, extra info opvragen… Een interactieve video is gewoon heel gebruiksvriendelijk. En daarmee win – en behoud – je klanten.

Onze aanpak

Interactie met jou = resultaat

Bij Devion weten we precies wat de mogelijkheden zijn van een interactieve video en welke we het beste in kunnen zetten voor jouw video. We luisteren eerst goed naar jouw wensen en pas dan gaan we aan de slag om de beste video voor jou te produceren. Met een flinke dosis humor en onze eigen wijze touch. (Of moet dat ‘eigenwijze’ zijn?)

Info & prijzen
“Het is een leuk team en ze dwingen je om zelf ook over je eigen concept na te denken” - Thomas Schouten - CEO Falcon InsprecT Partner at Falcker
Blog Meer over interactieve video
BLOG / Instructievideo's Gouden tip voor instructievideo’s: maak ze interactief Zo worden jouw instructiefilms helemaal een succes!
BLOG / Video interacties De mogelijkheden van interactieve video Interactieve video is de toekomst