Info & prijzen
Videomarketing blogWaar we dagelijks mee bezig zijn

Infomercial laten maken

Een infomercial is een combinatie van een promotievideo en een productvideo. Mensen houden niet van reclame, maar willen wel graag geïnformeerd worden over een product of dienst voordat zij over gaan tot aanschaf. Een infomercial helpt hierbij!

infomercial laten maken

Doel van een infomercial

Het hoofddoel van een infomercial is de bezoekers informeren. Een infomercial is langer dan een commercial en kan aandacht besteden aan achtergronden van het product of de dienst. De kijker krijgt hiermee voldoende kennis om een weloverwogen besluit te kunnen maken. De kracht van een goede infomercial is dat deze “objectief” en “kwalitatief” informatie biedt. Hiermee zal de kijker sneller geneigd zijn om het product of de dienst bij de betreffende aanbieder af te nemen.

Infomercial laten ontwikkelen

De eerste stap in de ontwikkeling van een infomercial is een gezamenlijke brainstorm. Deze brainstorm vormt de basis voor het draaiboek van de videoproductie of in het geval van een animatievideo de basis voor het storyboard. In het draaiboek of het storyboard vind je de inhoudelijk vormgeving van de infomercial. Vervolgens zal de daadwerkelijke uitwerking plaatsvinden waarin de klant continue betrokken blijft.

Infomercial voorbeeld:

Ook een infomercial laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Of vraag meer informatie aan