Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Instructiefilm laten maken

Zien is begrijpen

Instructievideo’s maken complexe handleidingen overbodig. Want zien is begrijpen. Weg dus met die eindeloze, verwarrende gebruiksaanwijzingen. Creëer een heldere en informatieve instructievideo en maak elk onderwerp of proces voor jouw klant begrijpelijk en eenvoudig.

Alle (video) disciplines

Concepters, scenarioschrijvers, regie, licht, geluid, montage, animatoren, alle disciplines onder één dak. Dat is Team Devion

Volledige begeleiding

We nemen de gehele organisatie van de videoproductie uit handen en geven je natuurlijk continu een status update. En mocht je het stiekem zelf ook leuk vinden? Geen probleem, dan doen we het samen.

Eigen merkidentiteit

Wij vinden het belangrijk dat de huisstijl van de klant terug te zien is in de video. Elke klant verdient daarom een unieke instructievideo, waarin de merkidentiteit naar voren komt.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van instructiefilms
Kraamzus Instructievideo's
WoonplusInstructievideo's
Horeca HeroInstructievideo's
Gemeente Súdwest-FryslânInstructievideo's
Kraamzus
Instructievideo temperaturen
Loading
Woonplus
CV bijvullen
Loading
Horeca Hero
Instructievideo
Loading
Gemeente Súdwest-Fryslân
Animatievideo Gemeente Súdwest-Fryslân
Loading

Ook een instructiefilm laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Ingewikkeld? Laat een instructiefilm maken

Makkelijk toch?

Instructiefilms komen in allerlei soorten en maten. De inhoud is altijd leidend voor de vorm: hoe brengen we jouw ingewikkelde materie het duidelijkst in beeld? Het kan zijn dat schermopnames de kijker het best wegwijs maken. In andere gevallen zijn het geanimeerde instructies, of echte testpersonen die de handelingen zelf uitvoeren.

instructiefilm-laten-maken-touw

Heeft je instructiefilm echt geholpen?

Voeg interactie toe en kom er achter

Is de instructievideo voor de kijker nuttig geweest? Zijn alle vragen beantwoord? Een zinvolle en volledige overdacht van informatie staat voor ons centraal. Met al onze meetinstrumenten en interactieve instructiefilm elementen kunnen wij een effectieve instructievideo garanderen. Want een uitstekende klantenservice is natuurlijk essentieel. Niet alleen voor u, maar ook voor ons.

Onze aanpak

Welkom in onze keuken

We worden nog wel eens eigenwijs genoemd. Nou snappen we dat best, maar wij noemen het liever zelfverzekerd. Gepokt en gemazeld door jarenlange ervaring. Volledig vertrouwend op onze visie en aanpak: instructievideo’s bedenken, maken en verspreiden.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Voor we beginnen met de instructiefilm vragen we je eerst het hemd van het lijf. Wat is het doel van de instructievideo? Wie is je doelgroep? En met wat voor soort bedrijf, product of organisatie hebben we te maken? Zo achterhalen we niet alleen het verhaal achter de video, we vormen ook een goed idee van de visie achter het merk.

Stap 2: Concept

Geen effectieve instructievideo zonder een flinke brainstorm. We sluiten onszelf op, net zo lang tot we een aantal verfrissende en verrassende video concepten hebben uitgedacht. Allemaal verschillend, allemaal to the point. Gelukkig hoeven we niet te kiezen, daar hebben we jou voor. Toch?

Stap 3: Script

Finale concept gekozen? Hoog tijd om praktisch te worden, en alle ideeën uit te werken in scherpe woorden en ronde zinnen. Net zo lang schaven tot de essentie van jouw boodschap niet anders verteld had kunnen worden. Onze schrijvers maken overuren om jouw verhaal zo wervelend mogelijk op papier te krijgen. Zie ze zwoegen, de helden.

Stap 4: Opnames

Duurde even, maar het verhaal staat: het script is paraat. Het is nu of nooit. Laat maar aanslepen die camera’s, alle lampen vol aan en draaien maar! Onze ervaren crew brengt in no-time jouw verhaal tot leven. Soms zelfs met opnames op je eigen kantoor: kan iedereen mooi mee genieten van het maakproces.

Stap 5: Montage & Sound

Jazeker, we kunnen beginnen met de montage! Altijd weer een magisch moment: alleen de beste takes, de door jou gekozen muziek en aller strakste voice-over opname komen samen en vormen je bloedeigen video. Hier en daar misschien nog een kleine animatie en wat kleurbewerking, en het eindresultaat mag er wezen.

Stap 6: Inzet

Staattie hoor, je eigen instructievideo. Lekker te shinen online. Mooi natuurlijk, maar wat kijkers erbij zou wel prettig zijn, toch? Precies! Daarom helpt Devion na productie ook met het verspreiden van je video op precies die plekken waar jouw doelgroep zich bevindt. Kijkers gegarandeerd, rendement verzekerd.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Blog Meer over instructiefilms
BLOG / Instructievideo's Meer bezoekers voor je site of app met een instructievideo Makkelijk en effectief met een instructievideo
BLOG / Instructievideo's Wat kost een instructievideo? Deze factoren bepalen de prijs van een instructievideo