Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Informatieve video laten maken

Snel & effectief

Mensen kunnen heel goed geïnformeerd worden door video. Video is erg toegankelijk en de informatie blijft goed hangen door de combinatie van beeld en geluid. In een hectische tijd als deze, is het van belang dat we snel informatie verspreiden. Daarom hebben wij onze dienstverlening zo aangepast dat we binnen 24 uur een informatieve video kunnen leveren.

Veiligheidinstructies

Wanneer het om preventiemaatregelen of directe instructies gaat is video een perfect middel om te informeren, omdat de kijker direct kan zien wat de instructie is.

Noodverordening

Een noodverordening moet eenduidig en vaak snel de wereld ingebracht worden. Video kan hier enorm in bijdragen, omdat je hierin een duidelijk beeld geeft van de noodverordening. En video kan door meerdere gemeentes eenvoudig verspreid worden.

Actuele informatie

Maatregelen, updates, risico’s, onderzoeken of andere actuele informatie kunnen met video heel eenvoudig verspreidt worden onder de burgers.

Informatieve voorbeeldvideo's Informeren van burgers
Gemeente LeudalAnimatievideo's
Corona ZelftestAnimatievideo's
Gemeente Súd-West FryslânAnimatievideo's
Provincie GroningenAnimatievideo's
Gemeente Leudal
Leudal
Loading
Corona Zelftest
Instructievideo
Loading
Gemeente Súdwest-Fryslân
Animatievideo Gemeente Súdwest-Fryslân
Loading

Ook burgers informeren met video?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Snel aanvragen

Informatie geven met video

Video spreekt aan

Het kan soms lastig zijn om mensen goed en duidelijk te informeren over bepaalde onderwerpen. Enerzijds moet de boodschap begrijpelijk zijn en anderzijds moet de content aantrekkelijk genoeg zijn om te gaan bekijken. Informatieve video zorgt voor beide aspecten. Daarom wordt vaak video ingezet bij het overbrengen van informatie.

Informatieve video in crisis-tijd

Snel en doeltreffend

In tijden zoals deze, waarbij we continu behoefte hebben aan de juiste informatie over COVID-19, is het fijn dat de informatie ook snel bij de mensen terechtkomt. Daarom hebben wij ons productieproces zo aangepast dat we binnen 24 uur informatieve video’s kunnen leveren om informatie over te brengen.

“Ze komen hun afspraken na en kunnen snel schakelen” - Eric Dubbelaar - Mavention

Zo maken wij jouw video

Een spoedproductie in 3 stappen
Script aanleveren

Wij vragen jou om de informatie zoals jij die in de video wilt hebben aan te leveren. Onze videoscript-schrijver controleert deze. Het script sturen we daarna snel door naar de voice-over, zodat deze kan starten met het inspreken van het script.

Tekenen en animeren

In de tussentijd beginnen onze illustratoren aan de tekeningen van de video. Iedere zin krijgt een krachtige illustratie. Helemaal in de stijl die past bij de organisatie. Daarna wordt alles bewegend gemaakt tot een echte video.

Voice-over en muziek

De voice-over spreekt het script in en wij plaatsen deze audio onder de video. Dan nog kwalitatieve muziek en geluidseffecten toevoegen en klaar is de video!

Blog Alles over informeren met video
BLOG / Animatievideo's Animatie video noodverordening Eenvoudig burgers informeren met animatie video's
BLOG / Instructievideo's Neem drempels weg met een voorlichtingsfilm Aan het denken zetten

Ook burgers informeren met video?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Snel aanvragen