Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Infomercial laten maken

Informatief en overtuigend

Een infomercial is niet zomaar een kort reclamefilmpje voor je nieuwe product of dienst waarin je een paar features te zien krijgt. Nee, een infomercial informeert ook echt. De kijker moet precies te weten komen wat er zo goed en onmisbaar is aan jouw product. Een infomercial is een perfect middel om op alle mogelijke manieren uit te wijden over de voordelen van je product en de kijker ervan te overtuigen dat hij tot aankoop over moet gaan.

Alle (video) disciplines

Wij hebben alle filmprofessionals die je nodig hebt voor je infomercial. Van scriptschrijvers tot cameramensen en van editors tot voice-overs. En altijd perfect op elkaar ingespeeld. Team Devion staat voor je klaar.

Volledige begeleiding

Een gedoe, zo’n infomercial laten maken? Niet bij Devion, want wij verzorgen alles wat te maken heeft met de videoproductie. Jij kunt lekker lui achterover zitten terwijl jouw videoverhaal tot leven komt. Doe je liever actief mee? Ook goed, dan doen we het gewoon samen!

Eigen merkidentiteit

Wat we ook doen en welke mooie technieken we ook gebruiken, jouw identiteit staat altijd centraal. Wij zorgen ervoor dat jouw infomercial helemaal aansluit bij je eigen huisstijl en precies de doelen verwezenlijkt die je voor ogen hebt.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van infomercial video
TomTomTestimonialvideo's
Gemeente LeudalAnimatievideo's
Talen ToolsBedrijfsfilms
De Unie Promovideo's
TomTom
TomTom BRIDGE Hub Productvideo
Loading
Gemeente Leudal
Leudal
Loading
Talen Tools
Employer Branding Testimonial Klaas
Loading
De Unie
Promotievideo De Unie
Loading

Infomercial laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

Objectieve informatie

Dit moet je even horen

De kracht van een informercial is dat deze ‘objectieve’ informatie kan bieden en zo de kijker kan overtuigen van de meerwaarde van het product. Met de juiste toon voelt een infomercial niet eens als een commercial maar eerder als een stukje informatie van een neutrale partij die jou een dienst wil bewijzen. Want: dit is iets dat iedereen zou moeten weten. Toch?

Herkenbare situaties

Zien doen is zelf doen

Een ander groot voordeel van een infomercial is dat je hierin vaak personen en situaties toont waarin de gebruiker zich kan verplaatsen. Erg belangrijk voor een succesvolle promotie van je product. Als een kijker zichzelf in actie ziet met jouw product of dienst en zich helemaal kan voorstellen hoe het zijn leven zal verrijken, heb je je doel bereikt.

Onze aanpak

Vakkundig en met jouw hulp

Om je klanten te kunnen overtuigen, zul je dit eerst met ons moeten doen. Wij moeten weten wie je bent, wat je wilt en wat de essentie van je product is. Hebben we dit helemaal op ons netvlies, dan gebruiken we al onze kennis en ervaring om een infomercial te ontwikkelen die precies de boodschap overbrengt die je voor ogen hebt.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Jouw infomercial moet doordrenkt zijn van jouw boodschap, alle belangrijke ins en outs van je product en de essentie van je merk. Dat kunnen we alleen voor elkaar krijgen met een gedegen voorbereiding. Oftewel, een goed gesprek, waarin we precies van je willen weten wie je bent en ‘waar je vandaan komt’. Pas als we helder voor ogen hebben wat jouw identiteit is, kunnen we naar je video gaan kijken.

Stap 2: Concept

Kennen we je (bijna) net zo goed als onze eigen partners, dan gaan we nadenken hoe we jouw visie in een pakkend idee kunnen verwerken voor je infomercial. Onze concept kings komen met de prachtigste uitgangspunten op de proppen, gewapend met een vrachtlading aan ervaring en bergen talent. In een sprankelende presentatie laten we zien wat we bedacht hebben om vervolgens samen het definitieve concept te bepalen.

Stap 3: Script

Als we het helemaal eens zijn over de richting die we samen op willen, gaan we het prikkelende concept uitwerken tot een volwaardig script, waarin alle dialoog al genoteerd staat, de scènes uitgeschreven zijn, en alle overgangen, boodschappen en emoties tot in detail terugkomen zoals eerder alleen nog in in grote lijnen was bedacht. Natuurlijk al die tijd met oog voor jouw eigen, herkenbare stijl.

Stap 4: Opnames

Iedereen snapt dat het concept en script onmisbaar zijn, maar stiekem waren onze vingers de hele tijd al aan het jeuken. Inderdaad, om die camera’s op onze schouders te kunnen gooien en – met de complete filmcrew – de mooiste, meest overtuigende beelden te gaan schieten. Dat kun je helemaal aan ons overlaten. De hele productie nemen we voor onze rekening. Jij hoeft alleen maar te genieten.

Stap 5: Montage & Sound

Na het filmen zit het leukste gedeelte erop, toch? Dat hangt ervan af. Als editor kun je echt genieten van het werken aan een video, die eigenlijk pas door jouw werk ontstaat. In de montageruimte worden alle losse, onsamenhangende scènes achter elkaar gezet en bijgesneden en worden effecten, voice-over en muziek toegevoegd. Om precies de boodschap en het gevoel over te kunnen brengen die je wenst.

Stap 6: Inzet

De film is klaar, gemonteerd en kan bekeken worden. Maar we zijn nog steeds niet klaar. Wat nu dan weer? Je wilt toch dat je prachtige infomercial ook echt bij je potentiële klanten terechtkomt en het goed doet? Precies, wij ook! Dus krijg je van ons een videospeler in jouw eigen stijl en plaatsen we je informercial op de beste plekken. Ook analyseren we het kijkgedrag van jouw publiek en passen we de video aan waar nodig.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over infomercial video
BLOG / Instructievideo's Instructiefilms: voor een saamhorig en goed geolied bedrijf De beste manier van instructie voor je personeel
BLOG / Instructievideo's Neem drempels weg met een voorlichtingsfilm Aan het denken zetten