Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Infographic laten maken

Verhaal in beeld

Een infographic laten maken om specifieke data of een uniek verhaal visueel te vertellen? Precies dat is de kracht van een infographic. Het geeft op een creatieve en overzichtelijke wijze structuur voor de lezer. Hierdoor komt jouw boodschap kraakhelder over.

Alle (video) disciplines


Het bedenken, maken en verspreiden van jouw video. Dat is wat wij doen. Met alle benodigde disciplines binnen video. Voor wat voor video dan ook!

Volledige begeleiding


Gedurende het hele proces van de videoproductie is er nauw contact. Zo blijf je precies op de hoogte van de status van jouw video. Geen zorgen, we nemen alles uit handen!

Eigen merkidentiteit


Met video kan je alle kanten op. Iedere video is uniek, maar het is de kunst om de merkidentiteit van de organisatie erin naar voren te laten komen. Dit verdient de klant.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van infographics
MoneyCare
Grote ClubactieAnimatievideo's
Erasmus UniversityAnimatievideo's
Gemeente LeudalAnimatievideo's
MoneyCare
Animatievideo
Loading
Grote Clubactie
Animatievideo
Loading
Erasmus University
RSM Executive Education
Loading
Gemeente Leudal
Leudal
Loading

Infographic laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie

Verschillende infographics

Hoe visueel wil jij het hebben?

Wanneer je een infographic op maat wilt laten maken zijn er verschillende mogelijkheden. Grofweg zijn er drie verschillende types. Een geïllustreerde infographic. Dit is de bekendste en meest standaard vorm. Daarnaast heb je geanimeerde infographics en gemonteerde infographics In deze infographics komen bewegende geanimeerde of gefilmde elementen voor.

Doel van een infographic

Visuele presentatie

Wanneer een boodschap visueel gepresenteerd wordt zijn we in staat om de kern langer te onthouden. Hier maken wij gretig gebruik van. We bepalen samen de essentie van jouw infographic en vervolgens gaan wij het visuele werk doen. We weten wat waar moet staan en op welke manier. Zo krijgt de lezer een optimale ervaring.

Infographic werkwijze

Welkom in onze keuken

Wij bedenken en ontwikkelen infographics. De inhoudelijke boodschap matchen wij met een eigen nieuwe infographic-stijl. Zo is niet enkel de boodschap uniek, maar de gehele infographic. Verhalen visueel in de markt zetten, dat geeft ons energie!

Info & prijzen

Hoe werkt het?

In zes stappen een passende infographic
Stap 1: Start

De briefing is geweest en we gaan starten. Samen kijken we inhoudelijk naar de infographic. Wat willen we gaan vertellen en voor wie? In deze fase worden de kaders gesteld om vervolgens een gericht concept te ontwikkelen.

Stap 2: Concept

Ok, tijd voor actie! We bedenken creatieve en passende concepten die aansluiten bij de beschikbare informatie. We maken een overzichtelijke structuur en leggen verbanden met creatie. Hierbij houden we rekening met kaders van jullie visuele huisstijl.

Stap 3: Verhaal

De beschikbare informatie en/of data wordt nu echt gereedgemaakt voor een infographic. De kracht van een infographic is dat deze overzichtelijk is. Daarom “kill your darlings”, zodat we een sterk geschreven inhoudelijke infographic krijgen.

Stap 4: Schetsen

De teksten zijn definitief en dienen nu als rode draad voor de visuele invulling. We hebben ideeën en werken deze visueel uit tijdens onze schetsdagen. Zo krijg jij al een goede indruk hoe infographic er uiteindelijk uit komt te zien. Fris en perfect binnen jouw huisstijl.

Stap 5: Ontwerp

Misschien wel onze favoriet; het ontwerp! We gaan de schetsen nu echt uitwerken in illustraties en maken deze afhankelijk van het soort infographic mogelijk bewegend. Alles komt op de juiste positie met oog voor detail.

Stap 6: Inzet

We zijn er bijna, want de infographic moet geschikt worden gemaakt voor de gewenste kanalen. We creëren exposure voor de infographic en meten het gedrag van de lezer / kijker.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Infographic artikelen Blog
BLOG / Animatievideo's Gebruik infographics voor een animatievideo Haal meer uit bestaande content!
BLOG / Animatievideo's 11 tips voor een pakkende infographic Vertel je verhaal