Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

FAQ video laten maken

Geen zorgen

Je product kan nog zo geweldig zijn, er zullen altijd vragen komen. Van ‘Wat heb ik eraan?’ tot een vraag over duurzaamheid of maatschappelijk bewustzijn. Met een FAQ video neem je eenvoudig zorgen weg.

Alle (video)disciplines

Een FAQ-video maak je met een team van filmprofessionals. Er moet een concept worden bedacht, en gefilmd, geanimeerd, en gemonteerd worden. Gelukkig hebben wij al deze experts in dienst.

Volledige begeleiding

We dumpen niet zomaar wat cameramannen op jouw kantoor voor je FAQ-video. Wij verzorgen echt alle onderdelen van de filmproductie. Zodat je nergens aan hoeft te denken.

Eigen merkidentiteit

Erg belangrijk voor je FAQ-video is dat je herkenbaar bent als merk. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw identiteit altijd zicht- en voelbaar blijft in je video.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van FAQ video's
BBB CyclingProductvideo's
MoneyCareAnimatievideo's
KraamzusInstructievideo's
WoonplusInstructievideo's
BBB Cycling
BBB Cycling - Clothes
Loading
MoneyCare
Animatievideo
Loading
Kraamzus
Instructievideo temperaturen
Loading
Woonplus
CV bijvullen
Loading

Ook een FAQ video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

FAQ video: het beste antwoord

Video hélpt

Er zijn ook ‘normale’ FAQ’s, maar ten eerste is het niet heel aantrekkelijk om teksten door te ploegen op een webpagina. En ten tweede kun je met video de klant veel beter helpen.

FAQ visueel en to the point

Vele soorten antwoorden

Met video kun je de klant altijd op de beste manier helpen: van een kort en bondig tekstueel (of gesproken) antwoord tot een instructie waarbij de oplossing letterlijk getoond wordt.

Onze aanpak

Vragen stellen

Wij gebruiken onze schat aan videokennis om jouw klanten optimaal verder te helpen. Dit doen we door eerst jou te ondervragen. Als we je goed kennen, kunnen we een effectieve FAQ-video produceren.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Alle begin is moeilijk. Nou, meestal niet eigenlijk. Je moet alleen geen stappen overslaan. Elke video begint met een goed gesprek over jou en je doelen.

Stap 2: Concept

Als we perfect op ons netvlies hebben wie jij bent, gaan we een prachtig concept bedenken voor je FAQ video. En natuurlijk bepalen we samen wat de eindversie wordt.

Stap 3: Script

Het idee in grote lijnen bekend? Mooi, dan gaan onze scriptschrijvers aan hun creatieve invuloefening beginnen. Ze maken de beste scènes, overgangen, teksten… kortom een volledig overtuigend verhaal.

Stap 4: Opnames

Staat jouw FAQ-video helemaal in de stijgers? Dan kunnen onze popelende filmmakers uit de startblokken schieten. Oftewel, de cameramensen, regisseurs, geluid- en lichtmensen… iedereen die maar nodig is op ‘de set’.

Stap 5: Montage & Sound

Hoewel je helemaal niets begint zonder beelden, betekenen deze op hun beurt helemaal niets voordat ze in de juiste volgorde zijn gezet en voorzien zijn van geluid, effecten, muziek en voice-over.

Stap 6: Inzet

Video afgerond. Top! Alleen willen we eerst nog zeker weten dat je video een succes wordt. Daarom publiceren we hem en houden we bij hoe en door wie hij wordt bekeken.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over FAQ video's
BLOG / Instructievideo's Engagement bij een instructievideo Zo krijg je betrokken kijkers bij je instructievideo
BLOG / Animatievideo's Explanimation: uitleg- en animatievideo in één Ultieme dream team