Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Event video laten maken

Veelzijdig uithangbord voor je bedrijf

Een evenement video is een type corporate video dat steeds meer ontdekt wordt. Je bereikt er vele dingen mee. Het is een geweldig middel om kijkers enthousiast te maken en om jouw merk en bedrijf in een ander daglicht te zien: losser, spontaner, grootser. Door een goede event video zullen klanten je willen volgen, je producten willen checken of eens willen kijken of je interessante vacatures hebt. Het is een mooi type bedrijfsfilm om jouw merk eens even goed in de spotlights te plaatsen. 

Alle (video) disciplines

Team Devion alle video professionals onder één dak. Van scriptschrijvers, animatoren en van cameramannen tot aan marketeers.

Volledige begeleiding

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen met een event-video? Laat dat maar aan ons over. Wij nemen de gehele organisatie rondom de productie van de event-video over. Wij geven natuurlijk wel continu updates.

Eigen merkidentiteit

Wij vinden het heel belangrijk dat elke klant een unieke video krijgt, die perfect aansluit bij de huisstijl van jouw organisatie.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van event video's
ZEISSEvent video
HelderEvent video
Niek Boes Event video
Mavention SeattleEvent video
ZEISS
ZEISS eventvideo
Loading
Helder
Klantendag aftermovie
Loading
Niek Boes
Promotiefilm Niek Boes
Loading
Mavention Seattle
Mavention Seattle
Loading

Ook een event video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Informatie aanvragen

Maak een event van je video

De kijker als onderdeel van het team

Een geslaagde event video is zelf bijna een evenement. Door de unieke verleidingstechnieken van video kun je met een evenement video een directe verbinding maken met de kijker. Zonder al teveel op inhoud of kenmerken in te gaan, maar gewoon door de kijker een unieke sfeer te laten proeven en hem het gevoel te geven erbij te zijn (geweest). Door een goede event video krijgt de kijker eigenlijk al meteen een band met het bedrijf. En dan is het een kleine stap naar het bezoeken van je website, om daar je visie, producten of vacatures te bekijken.

Elk evenement heeft effect

Enthousiasme laat zich meten

Daar is het uiteindelijk natuurlijk om te doen: het opvolgen van die Call To Action. Tuurlijk, je wilt ook gewoon je brand image verbeteren, maar je kijkers moeten wel doorklikken of delen. Gelukkig kun je er tegenwoordig toch wel vanuit gaan dat kijkers dit doen als ze enthousiast zijn. Het mooie daarvan is dan weer dat dit allemaal te meten is. En dat doen we ook bij Devion: we houden precies bij hoe jouw evenement video aankomt en wat de kijker ermee doet. Zodat we goed weten wat werkt, en waar misschien nog wat finetuning nodig is.

Onze aanpak

Jij, je evenement en wij

Ons werk begint voordat je event begint en gaat door nadat het is afgelopen. Samen bespreken we wat je event video moet bereiken, en hoe jouw bedrijf wordt gepresenteerd. Door onze grote videokennis en indrukwekkende groep professionals kunnen we jou mooie voorstellen doen. Samen bepalen we uiteindelijk de invulling van jouw video.  Jouw input en ons videotalent zorgt voor de beste event video. 

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Een event zet je niet zomaar even op poten. Hier heb je een goede voorbereiding voor nodig. Met het maken van je event video is het niet anders. Dus voordat we de camera’s op onze schouders gooien – of aan een dolly of helikopter hangen – gaan we even goed met elkaar om de tafel zitten. We willen eerst helemaal weten wie je bent, wat je wilt en hoe jij anders bent dan je concurrenten. Pas als we jouw identiteit goed voor ogen hebben, gaan we bouwen aan een mooi concept voor je video.

Stap 2: Concept

Kunnen we met je lezen en schrijven en weten we precies wat jouw uniek maakt? Dan gaan de creatieve geesten van Devion een mooi concept voor jouw event video bedenken. Een concept dat precies bereikt wat jij wilt, de juiste inhoud en boodschap overbrengt en de beste sfeer uitademt. Vinden wij in ieder geval. Wat veel waard is, maar niet genoeg. Jij kunt natuurlijk gewoon jouw twee, drie of vier centen geven na onze presentatie. Daar wordt het concept alleen maar beter van. Uiteindelijk bepalen we samen wat de eindversie wordt.

Stap 3: Script

Zo! We hebben een klap gegeven op ons killer idee. Tijd om de boel te gaan uitwerken. Dat is geen kwestie van even wat lijntjes tussen de puntjes trekken die we uit hebben gezet. Nu gaan onze geïnspireerde tekstschrijvers aan het werk om de scènes en situaties in meer detail uit te schrijven, voor zover mogelijk. Zodat je video de juiste flow krijgt en steeds interessant blijft voor de kijker. Met mooie wendingen en emoties op de juiste momenten.

Stap 4: Opnames

Evenement gepland? Videostrategie voorbereid? Dan kunnen de camera’s uit de kast worden getrokken en onze cameramensen, geluidsexperts en regisseur in positie worden gebracht. Iedereen klaar? Filmen maar! Onze kundige en ervaren team is onzichtbaar en hands-on tegelijkertijd. Jij hoeft je alleen maar van  je eigen evenement te genieten. Wij zorgen ervoor dat alles optimaal in beeld wordt gebracht. Volgens plan, professioneel en gedreven. Voor de perfecte event video.

Stap 5: Montage & Sound

De beste momenten van je event vastgelegd? Fijn, dan kunnen we je video in elkaar gaan draaien. Want in de montage wordt het pas een verhaal, met begin en eind, mooie overgangen en een pakkende sfeer. De opeenvolging en lengte van beelden is belangrijk, maar we vergeten natuurlijk ook de muziek, effecten, teksten, animaties en voice-over niet. We stoppen pas als je video helemaal af is.

Stap 6: Inzet

Als het event en opnames achter de rug zijn en de montage voltooid is, kan er een strik om de video en is het tijd voor een welverdiend high-five moment. Maar niet voordat we eerst je video op de juiste plekken gepubliceerd is en we zeker weten dat hij optimaal bekeken wordt door je doelgroep. We geven je een gepersonaliseerde videospeler, melden je video aan bij Google en houden alle clicks en views in de gaten. Indien nodig passen we nog wat aan. Alles om jouw event video tot een succes te maken.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Blog Meer over event video's
BLOG / Videoproductie Video gebruiken bij presentaties: waarom, wanneer en hoe Alles over presenteren en video
BLOG / Event video Aftermovie maken: 10 tips voor een spetterende aftermovie Zo weet iedereen dat jouw event een succes was