Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Employer branding video laten maken

Jouw employer brand krachtig in beeld

Je wilt dat mensen een goed beeld hebben van jou als werkgever. Een employer branding video is de beste manier om dit over te brengen, inclusief alle noodzakelijke inhoud, emotie en sfeer. Video agency Devion weet precies hoe je jezelf moet presenteren aan werkzoekenden. En helpt je bovendien optimaal bij het bereiken van jouw doelgroep!

Alle (video)disciplines

Een video laten maken door Devion betekent dat je alle film-, video- en marketingkennis in huis haalt die je nodig hebt voor een succesvolle employer branding video.

Volledige begeleiding

Wij houden niet van half werk. Daarom zorgen we overal zelf voor als we een employer branding video voor je maken. Meehelpen mag uiteraard, maar het hoeft niet.

 

Eigen merkidentiteit

Welke stijl we ook kiezen voor je employer branding video, jouw eigen merkidentiteit blijft voorop staan en duidelijk terugkomen. Alleen op die manier creëer je herkenbaarheid en loyale klanten.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van employer video branding
VestiaRecruitment video's
Bol.comRecruitment video's
MaventionRecruitment video's
TOMTOMRecruitment video's
Vestia
Vestia
Loading
bol.com
bol.com
Loading
Mavention
Mavention
Loading
TomTom
TomTom BRIDGE Hub Productvideo
Loading

Ook een employer branding video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Informatie aanvragen

Employer branding video

De juiste inzet

Devion maakt doeltreffende employer branding video’s. En dat bedoelen we heel letterlijk: we maken niet ‘alleen maar’ een video, we zetten ons actief in om de video zijn doel te laten treffen. Een employer branding video is potentieel interessant voor sollicitanten, huidige medewerkers en zelfs voor klanten. Wij zorgen ervoor dat je de juiste doelgroep op de juiste kanalen bereikt.

Employer branding strategie

Meten en analyseren

Video is een essentieel middel binnen je employer branding strategie of recruitment marketing. Een middel dat ook nog eens heel goed meetbaar is. Belangrijk want je wilt graag weten of je campagne of branding uitingen effectief zijn. Devion stelt samen met jou de juiste doelstellingen op, toetst de prestatie van je employer branding video aan de hand van die doelen en past desnoods extra finetuning toe. Voor altijd het beste resultaat.

Onze aanpak

Jouw identiteit is onze missie

Als full service videomarketing bureau weten we wat kijkers aanspreekt: jij! Een employer branding video draait om het succesvol communiceren van jouw verhaal, jouw visie als werkgever, de sfeer in jouw bedrijf en natuurlijk de functie(s) die je vervuld wilt zien. Met die informatie bezorgen wij je een video die bij je past en je sollicitanten bezorgt.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Om jouw authentieke verhaal te kunnen vertellen en iedereen warm te laten lopen voor jouw bedrijf, moeten we helemaal weten wie je bent. Dat doen we met een goed gesprek.

Stap 2: Concept

Als we weten hoe jij in elkaar zit en wat mensen van je moeten weten, gaan we een passend concept bedenken voor je employer branding video, waarin al je doelen terugkomen.

Stap 3: Script

Het concept is een mooie basis, maar het is nog maar een idee. Het uitgangspunt wordt nu uitgewerkt tot een script met scènes en dialoog die perfect matchen met jouw doelstellingen.

Stap 4: Opnames

Yes! Het is zover: de camera’s worden uit het vet gehaald en onze Spielbergs en Scorseses klappen hun stoeltjes uit, klaar om jouw script om te toveren tot een video-kunststukje.

Stap 5: Montage & Sound

Mooie beelden schieten is leuk, maar je hebt dan nog geen employer branding video. Pas als alles netjes achter elkaar wordt gezet, en muziek, effecten en voice-over worden toegevoegd, ontstaat er één geheel.

Stap 6: Inzet

Na de montage hebben we een complete video, maar nog steeds geen succesvolle employer branding video. Dat is pas het geval als hij gepubliceerd is en er genoeg views en shares komen. Daar zorgen we voor.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over employer branding video
BLOG / Recruitment video's De kracht van video bij employer branding (tips!) Zo trek je de juiste medewerkers aan
BLOG / Recruitment video's Trotse en loyale medewerkers: verbind in de hele employee journey Zo verbind je met je personeel in de hele employee journey