Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Employer branding video laten maken

Goed in beeld

Je wilt dat mensen een positief beeld hebben van jou als werkgever? Dan is er geen betere manier om dit te bereiken dan met een employer branding video.

Alle (video)disciplines

Een video laten maken door Devion betekent dat je alle film-, video- en marketingkennis in huis haalt die je nodig hebt voor een succesvolle employer branding video.

Volledige begeleiding

Wij houden niet van half werk. Daarom zorgen we overal zelf voor als we een employer branding video voor je maken. Meehelpen mag uiteraard, maar het hoeft niet.

 

Eigen merkidentiteit

Welke stijl we ook kiezen voor je employer branding video, jouw eigen merkidentiteit blijft voorop staan en duidelijk terugkomen. Alleen op die manier creëer je herkenbaarheid en loyale klanten.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van employer video branding
VestiaRecruitment video's
Bol.comRecruitment video's
MaventionRecruitment video's
TOMTOMRecruitment video's
Vestia
Vestia
Loading
bol.com
bol.com
Loading
Mavention
Mavention
Loading
TomTom
TomTom BRIDGE Hub Productvideo
Loading

Ook een employer branding video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Informatie aanvragen

Employer branding video

Niet alleen voor sollicitanten

Met een employer branding video geef je een beeld van jouw bedrijfscultuur en je sterke punten als werkgever. Dat is niet alleen goed voor sollicitanten, maar ook voor huidig personeel en zelfs je klanten.

Employer branding video is authentiek

Live en intiem

In een employer branding video kun je een exclusief inkijkje geven in jouw bedrijf. Hoe gaat het er achter de schermen aan toe en wie werken er zoal? Heel authentiek: alsof je er zelf rondloopt.

Onze aanpak

Jouw identiteit is onze missie

Voor jouw employer branding video gebruiken we al onze vakkennis om jouw authentieke verhaal en jouw identiteit als werkgever optimaal voor het voetlicht te brengen.

 

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Om jouw authentieke verhaal te kunnen vertellen en iedereen warm te laten lopen voor jouw bedrijf, moeten we helemaal weten wie je bent. Dat doen we met een goed gesprek.

Stap 2: Concept

Als we weten hoe jij in elkaar zit en wat mensen van je moeten weten, gaan we een passend concept bedenken voor je employer branding video, waarin al je doelen terugkomen.

Stap 3: Script

Het concept is een mooie basis, maar het is nog maar een idee. Het uitgangspunt wordt nu uitgewerkt tot een script met scènes en dialoog die perfect matchen met jouw doelstellingen.

Stap 4: Opnames

Yes! Het is zover: de camera’s worden uit het vet gehaald en onze Spielbergs en Scorseses klappen hun stoeltjes uit, klaar om jouw script om te toveren tot een video-kunststukje.

Stap 5: Montage & Sound

Mooie beelden schieten is leuk, maar je hebt dan nog geen employer branding video. Pas als alles netjes achter elkaar wordt gezet, en muziek, effecten en voice-over worden toegevoegd, ontstaat er één geheel.

Stap 6: Inzet

Na de montage hebben we een complete video, maar nog steeds geen succesvolle employer branding video. Dat is pas het geval als hij gepubliceerd is en er genoeg views en shares komen. Daar zorgen we voor.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over employer branding video
BLOG / Recruitment video's Video in je arbeidsmarktcommunicatie: authentiek voor elke doelgroep Voor een sterk werkgeversmerk
BLOG / Recruitment video's De kracht van video bij employer branding (tips!) Zo trek je de juiste medewerkers aan