Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

E-learning video laten maken

Efficiënt en effectief

Vind je het ook zo lastig om al je medewerkers in één ruimte te krijgen voor een cursus of inhoudelijke presentatie? Om iedereen de aandacht te kunnen geven die hij verdient? Om niet alleen een lang lesprogramma maar ook een korte instructie makkelijk te kunnen geven? En om de kosten daarbij laag te houden? Heb je dan wel eens overwogen om een e-learning video te laten maken? Nee? Jammer, want het is dé dynamische leeroplossing voor vrijwel elk bedrijf.

Alle (video)disciplines

Een e-learning video maken doe je niet even zelf op een blauwe maandag. Vele filmprofessionals moeten hiermee aan de slag. Gelukkig hebben wij alle disciplines in huis.

Volledige begeleiding

Bij Devion sturen we geen complete filmcrew koud op je dak. Als wij een video voor je maken geven we je volledige begeleiding. Sterker nog, wij regelen alles.

Eigen merkidentiteit

Natuurlijk kunnen we alle laatste technieken toepassen, maar het belangrijkste is dat jouw merk herkenbaar blijft, hoe de video er ook uitziet. Daar zorgen we dus voor!

Een greep uit ons werk Voorbeelden van e-learning video's
NoordhoffInstructievideo's
ActionInstructievideo's
Gemeente AlmereInstructievideo's
LearnlinqInstructievideo's
Noordhoff
E-learning
Loading
Action
Action Instructievideo
Loading
Gemeente Almere
Casus 2 - Gehandicaptenparkeerkaart
Loading
Learnlinq
Loading

Ook een e-learning video laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

Video e-learning wérkt… voor iedereen

Het nieuwe leren

Lessen via video onpersoonlijk? Integendeel. Met een e-learning video kun je juist iedere persoon of doelgroep apart targeten. Doordat de stof meestal op een interactieve manier wordt gepresenteerd, kan de ‘student’ zelf de onderwerpen uitkiezen die voor hem relevant zijn. En in zijn eigen tempo. Is er iets niet duidelijk? Dan gaat-ie gewoon weer even terug of klikt hij op een info- of helpbutton. Zonder daarbij andere cursisten te hoeven storen. Daarbij staat de virtuele docent altijd en overal voor hem klaar. Tijdens de lunch, in de bus, ergens in het buitenland. Persoonlijker krijg je het niet.

Visuele dieren

Monkey see, monkey learn

Het is ook gewoon zo dat video de communicatievorm is die het meeste prikkelt en informatie het beste laat ‘hangen’. Video’s doen het een stuk beter dan alleen tekst bij het aantrekken van klanten en helemaal als het gaat om een instructie, is video – die je ook nog eens keer op keer kunt bekijken – het middel bij uitstek om te leren en vertrouwen te krijgen. Instructievideo’s zijn niet voor niets zo populair. Wil je weten hoe iets werkt of wat de stappen zijn? Kijk dan rustig hoe iemand anders het doet en doe het precies zo na. Simpel toch?

Onze aanpak

(E-)learning in het kwadraat

Bij Devion kunnen we hier goed over meepraten. We hebben zelf veel kennis opgedaan bij het bestuderen, bedenken en maken van video’s en delen deze maar wat graag met onze klanten. Om zo samen tot de beste, op maat gesneden video-oplossing te komen.

Info & Prijzen
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Commercial Director - ‎Mavention
Blog Meer over e-learning video's