Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Drone video laten maken

Maak het episch!

Een drone video laten maken voor jouw bedrijf een goed idee? Reken maar! Als jij bij drones alleen aan die helikoptertjes denkt die bij de buurvrouw in de tuin kunnen filmen, weinig professionele apparaten die alleen maar vervormde fisheye-opnames maken, of dubieuze militaire hulpstukken, moet je even bijgeschoold worden. Met een drone kun je namelijk voor een relatief lage prijs een uiterst professioneel ogende bedrijfsvideo maken, die doen denken aan epische langspeelfilms. Een ideaal middel dus om je te onderscheiden van je concurrenten en je klanten te verleiden.

Alle (video) disciplines

Om een drone video te maken moet je meer kunnen dan goed vliegen. Er zijn verschillende filmprofessionals bij nodig, van scriptschrijver tot editor. Wij hebben iedereen.

Volledige begeleiding

Een video maken is best een onderneming, met locaties, acteurs, camera’s en andere apparatuur. Dan is het goed te weten dat wij de hele organisatie voor onze rekening nemen.

 

Eigen merkidentiteit

Hoe creatief of vernieuwend je video ook wordt, we laten jouw eigen stijl altijd terugkomen in je video. Want alleen zo word je optimaal herkend door je klanten.

 

Een greep uit ons werk Voorbeelden van drone video's
UnivéPromovideo's
ZEISSProductvideo's
AB-vakwerkVideo marketing
KomoriBedrijfsfilms
Univé
Loading
ZEISS
ZEISS eventvideo
Loading
AB-Vakwerk
Loading
Komori
Testimonial video Komori
Loading

Drone video laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

Serieus indruk maken met een drone video

Meeslepend

Veel soorten bedrijfsfilms hebben baat bij het gebruik van een drone. Zo kun je een wervingsvideo, een commercial, een aftermovie van een event, of een algemene bedrijfsfilm met een drone filmen om serieus indruk te maken op je kijker. Helemaal als de omgeving pittoresk is, heeft een drone video veel meerwaarde: dit kun je dan in al zijn glorie laten zien, eventueel ondersteund door meeslepende muziek. Voor shots van (zeer) grote hoogte, maar ook voor een vloeiende camerabeweging van boven naar beneden, op (bijna) grondniveau, of het volgen van (snel) bewegende personen, dieren of voertuigen, is een drone ideaal.

Onderscheid je van je concurrenten

Professionele luchtbeelden eindelijk bereikbaar

Meestal maak je niet alleen gebruik van drone beelden – voor een echt dynamische film is een combinatie camera’s aan te raden – en is het schieten van de video zelf niet genoeg; er moet natuurlijk ook een doordachte montage plaatsvinden. Maar een drone video biedt heel veel meerwaarde en kan beelden produceren waar voorheen een vliegtuig of helikopter voor nodig was; en die dus peperduur waren. Prachtige luchtbeelden zijn nu voor iedereen bereikbaar en daar kun jij je voordeel mee doen. Dus onderscheid je van je concurrenten en laat een drone video maken.

Onze aanpak

Goed concept, visueel sterk

Ook voor het maken van spectaculaire luchtvideo’s met een drone draaien we bij Devion onze hand niet om. Maar de camera of techniek is maar een middel. Uiteindelijk gaat het om een sterk concept, een goed doordacht verhaal en de kennis om dit visueel zo overtuigend mogelijk te vertellen.

Info & Prijzen
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.
Artikelen over drone video's Blog
BLOG / Video marketing De 7 online videotrends voor 2020 (en 1 tip!) De belangrijkste graphic en video trends voor 2020
BLOG / Bedrijfsfilms Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm? Bij ons gaat het om rendement