Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Documentaire laten maken

Je hele verhaal

Een bedrijfsdocumentaire is niet zomaar een bedrijfsfilm waarin je een paar producten langs laat komen of een CEO aan het woord laat. In een documentaire laat je het hele verhaal van je bedrijf zien.

Alle (video)disciplines

Een bedrijfsdocumentaire maken doe je met een toegewijde groep filmprofessionals. Een scriptschrijver, regisseur, editor en meer. Devion beschikt over alle disciplines die nodig zijn voor een topvideo.

Volledige begeleiding

Er komt best wat kijken bij het maken van een documentaire, maar welke bijdrage je ook moet leveren, wij begeleiden je 100% en zorgen ervoor dat je nergens aan hoeft te denken.

Eigen merkidentiteit

We kunnen alle kanten uitgaan met de stijl van je documentaire. Maar we houden bij het maken ervan altijd jouw merkidentiteit in gedachten. Het is heel belangrijk dat je merk altijd herkenbaar blijft.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van documentaires
AB VakwerkVideo Advertising
ScholzVideo Advertising
KomoriVideo Advertising
TomTomVideo Advertising
AB Vakwerk
Documentaire
Loading
Scholz
Documentaire Scholz
Loading
Komori
Testimonial video Komori
Loading
TomTom
TomTom
Loading

Ook een documentaire laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Informatie aanvragen

Bedrijfsdocumentaire oprechte eye-opener

De diepte in

Een documentaire is meestal (flink) langer dan een standaard bedrijfsfilm. Daarmee heb je de tijd om echt nieuwe dingen te vertellen over je bedrijf. Je bedrijf krijgt hierdoor een menselijker gezicht, wat klanten graag zien.

Documentaire persoonlijk en klantenbindend

De ontbrekende schakel

Je kunt een succesvol bedrijf hebben, met goede producten en prima merkherkenning. Maar door het horen van persoonlijke details en achtergronden, begrijpt een klant je pas goed en krijgt hij een band met je merk.

Onze aanpak

Een tijdloos document

Als wij een bedrijfsdocumentaire voor je maken, heb je een prachtig visueel document waarmee je (toekomstige) klanten een interessant inkijkje geeft in je bedrijfsgeschiedenis en je visie duidelijk overbrengt.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Alles heeft een begin, ook het maken van jouw documentaire. Maar voordat we echt gaan schrijven en filmen willen we weten wie je bent en wat jouw bedrijf uniek maakt.

Stap 2: Concept

Weten we wat jouw belangrijkste waarden zijn en wat je wilt bereiken met je video? Dan bedenken we een pakkend concept waarmee we de kijker grijpen en jouw boodschap optimaal overbrengen.

Stap 3: Script

Met een strak concept in de pocket gaan onze tekstschrijvers de mooiste scènes, situaties, en dialogen bedenken waarmee de kijker optimaal meegenomen kan worden in het verhaal van jouw documentaire.

Stap 4: Opnames

Alle voorbereidingen getroffen? Dan kunnen we de camera’s op onze statieven en schouders slingeren. Onze filmcrew komt langs bij jouw bedrijf of op een bijzondere locatie en schiet de mooiste beelden voor je docu.

Stap 5: Montage & Sound

Voordat je van een complete documentaire kunt spreken, moeten alle beelden in de juiste volgorde komen, worden bijgesneden en van muziek en geluid worden voorzien. Nog wat effecten erbij en klaar!

Stap 6: Inzet

Je documentaire is nu klaar, maar hij moet natuurlijk door meer mensen gezien worden dan je collega’s. Daarom publiceren wij de video op de beste sites en media en houden we alle views bij.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over documentaires
BLOG / Bedrijfsfilms Een bedrijfsfilm als start voor je merkverhaal Hoe video een bijdrage kan leveren aan het ontdekken en uitdragen van jouw merkverhaal
BLOG / Bedrijfsfilms 21 tips bij het maken van een bedrijfsfilm Bouw aan je brand image