Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Demo video laten maken

Echt wijzer worden met een demo video

Ben je ook zo’n fan van die geweldige unboxing video’s op YouTube? Nee? Wij ook niet. Begrijp ons niet verkeerd, we snappen best dat je opgewonden kan zijn over een heet, nieuw item, en dat het langzaam uitpakken, aanraken, en bekijken hiervan een zeker geluksgevoel kan veroorzaken. Maar veel wijzer word je er natuurlijk niet van. Als je echt wilt weten hoe een product werkt, of het een verrijking voor je leven is of een oplossing voor een probleem biedt, heb je veel meer aan een verhelderende demo video.

Alle (video)disciplines

Een demo video draai je niet even in je eentje in elkaar. Je hebt een competent team van filmprofessionals nodig, van concepter tot editor, van scriptschrijver tot marketeer. Devion, aangenaam.

Volledige begeleiding

Begeleiding is fijn, voelt goed. Maar wij gaan verder. Als wij een video voor je maken, vallen we je nergens mee lastig. Je kunt gewoon achterover zitten en genieten.

Eigen merkidentiteit

Als bedrijf wil je graag dat je klanten je goed kennen en herkennen. Daarom zorgen we er altijd voor dat jouw unieke merkidentiteit terugkomt in je video.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van demo video's
LearnlinqAnimatievideo's
BBB Cycling Productvideo's
The CueProductvideo's
Greiner Bio OneAnimatievideo's
Learnlinq
Loading
BBB Cycling
BBB Cycling - Clothes
Loading
The Cue
Demovideo The Cue
Loading
Greiner Bio One
Health sector
Loading

Ook een demovideo laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

Alles wat je nodig hebt… en meer!

Ga voor het totaalplaatje

Met een demo video weet je precies waar je aan toe bent. Je leert wat de belangrijkste features zijn van een product, hoe je het moet gebruiken… én je krijgt een goed beeld hoe het eruitziet als je het aanhebt, in je handen neemt of geínstalleerd hebt op je computer. Ja ja, net als bij een unboxing inderdaad. Maar het gaat om het totaalplaatje. Punt is dat je een kijker alleen met een video op elke manier kunt informeren, helpen… én verleiden. Want reken maar dat je je product er sexy uit kunt laten zien.

Meer verkopen met een demo video

Klanten trekken en binden

Een demo video kan heel mooi de werking laten zien. Je kunt heel mooi, vaak met behulp van animatie, een doorsnede van een apparaat tonen of essentiële onderdelen uitlichten. Ook kun je in een demo video goed onzichtbare zaken als stroom, warmte of straling tonen. Een goed beeld is hierbij is meer waard dan duizend woorden in een gebruiksaanwijzing. Een potentiële klant zal, zeker bij een nieuw product, veel eerder tot aankoop overgaan na het zien van een duidelijke demo. En ook na aankoop is zo’n video nuttig, als een vorm van klantenbinding en service.

Onze aanpak

Kwaliteit demonstreren

Als je wilt weten hoe Devion werkt, wat de belangrijkste features zijn, en wat je krijgt als wij een video voor je gaan maken, hoef je maar één blik te werpen op onze homepage. Bekijk ons werk en de passie en het vakmanschap zullen je hopelijk niet ontgaan. Voor iedere klant gaan wij tot het uiterste om een unieke video te maken die precies aan zijn wensen voldoet. Vol overgave, humor en zonder in herhaling te vallen.

Info & Prijzen
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Commercial Director - ‎Mavention
Artikelen over demo video's Blog
BLOG / Productvideo's Een product uitleggen met video: de enige manier 7 redenen waarom je video moet gebruiken om een product uit te leggen
BLOG / Reclamefilms Wat voor soorten reclamefilms zijn er? Kies de reclamefilm die bij jouw bedrijf past