Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Crowdfundingvideo

Bereik de crowd met video

Barst jij van de creatieve ideeën en wil je graag iets moois van de grond krijgen? Probeer dat vooral! Alleen… je krijgt niet zomaar alle handen op elkaar; of in de portemonnees. Daar komt crowdfunding om de hoek kijken, met als drijvende kracht een crowdfunding video.

Alle (video)disciplines

Je hebt niet alleen een crowd nodig voor jouw project, maar ook voor het maken van jouw crowdfundingvideo. Fijn dus dat Devion alle benodigde filmprofessionals in dienst heeft.

Volledige begeleiding

Je hebt begeleiding en begeleiding. Bij Devion betekent het dat je helemaal geen omkijken hebt naar jouw crowdfundingvideo. Wij doen en regelen alles. Lekker toch?

Eigen merkidentiteit

Je investeerders moeten wel weten voor wie ze het doen natuurlijk. Daarom is het belangrijk dat jouw eigen identiteit duidelijk terugkomt in je video. Zorgen we voor!

Een greep uit ons werk Voorbeelden van crowdfundingvideo's
Lucht AfterpressCrowdfundingvideo's
Talen ToolsCrowdfundingvideo's
EBFPromovideo's
Interim ValleyAnimatievideo's
Lucht Afterpress
Loading
Talen Tools
Employer Branding Testimonial Klaas
Loading
EBF
Loading
Interim Valley
Interim Valley - Olmer
Loading

Crowdfundingvideo laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

Video brengt je project tot leven

Ja, ik wil!

Met video kun je heel duidelijk uitleggen wat je project inhoudt – erg handig bij nieuwe, complexe ideeën – maar je kunt er ook heel veel emotie inleggen middels visuele effecten, muziek, animatie etc. Het is het verschil tussen ‘Interessant, ik zal er later nog eens beter naar kijken.’ en ‘Wow, ik doe mee! Waar kan ik storten?’

Video voor funding niet spending

Rendement met budgetvriendelijke video’s

Ja, een investering is soms nodig als je wat wilt kunnen verdienen, maar bij Devion zijn we hierin wel realistisch. De hele reden dat je aan crowdfunding doet is nu juist dat je dringend geld nodig hebt en er niet per se zelf in zwemt. Daarom doen we er alles aan om de productiekosten van jouw crowdfunding video zo laag mogelijk te houden.

Onze aanpak

Crowd pleasers

Met video kennis op zak gaan onze ervaren videokunstenaars aan de slag om een perfect passende crowdfunding video te maken. Met veel vakkennis, humor en onze unieke, eigenwijze touch zorgen we ervoor dat investeerders in de rij zullen staan voor jouw project.

Info & prijzen

Stap 1: Kick-off

Ieder project van formaat begint met een goede aftrap, dus jouw crowdfundingvideo ook. We gaan niet zomaar in, onder of achter de camera’s hangen, we moeten eerst weten wat jou doet tikken. Wat maakt jou… jou. Wat is er uniek aan jouw bedrijf, jouw visie? Wat doe je net even anders dan de rest?

Stap 2: Concept

Vond jij het ook zo’n prettige kennismaking? Wij ook! En als het goed is hebben we niet alleen maar gezellig zitten koffieleuten, maar hebben we nu ook echt één of een paar juweeltjes van ideeën in onze hoofden zitten. Deze presenteren we vervolgens aan jou in geuren en kleuren, om vervolgens het perfect concept te kiezen voor de crowdfundingvideo.

Stap 3: Script

Goed, tijd om te fil… nee, nog niet dus. Leuk, zo’n topidee of concept, maar het is nog maar een idee. Onze topschrijvers moeten de boel nog uitwerken en finetunen tot een script met lekker lopende dialogen, boeiende karakters, de juiste emoties, sterke wendingen en een mooie uitsmijter. En dat alles natuurlijk in een stijl die helemaal bij jou past.

Stap 4: Opnames

Ja! Nu kunnen onze videoprofessionals eindelijk aan de slag met hun camera’s. Onze uiterst vakkundige filmers, cameramensen – cineasten zo je wilt – doen er alles aan om het zojuist uitgewerkte scenario zo treffend mogelijk te verbeelden. Jij hoeft alleen maar toe te kijken en te genieten.

Stap 5: Montage & Sound

We hadden graag nog wat verder gefilmd, maar als je al meer dan genoeg mooie beelden hebt geschoten is het tijd voor de volgende stap: de montagekamer. Hier zorgen onze beste puzzelaars ervoor dat al die fijne beelden op de best mogelijke manier aan elkaar geregen worden.

Stap 6: Inzet

Goed, dan krijg je nu de crowdfundingvideo in blik of op schijf aangeleverd en zit ons werk erop? Nope, zo snel ben je niet van ons af. We zorgen er eerst nog voor dat de video op de juiste plek en via de juiste kanalen gepubliceerd en bekeken wordt.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee” - Eric Dubbelaar - Mavention
Crowdfundingvideo zoals het hoort Kwestie van principes
Blog Meer over crowdfundingvideo's
BLOG / Crowdfundingvideo's Video zorgt voor succesvolle crowdfunding projecten Dus zet je idee op video
BLOG / Reclamefilms Waarom video goed is voor de verkoop Het helpt jou bij verkopen