Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Corporate video laten maken

Laat zien wie je bent

Met een corporate video kun je klanten een uniek inkijkje in je bedrijf, cultuur of gewoon je productassortiment geven. Een corporate video kan vele doelen hebben – zoals het werven van werknemers of klanten – maar de essentie is en blijft je bedrijf. En dan vooral de eigenheid van je bedrijf. In een corporate video moet je kunnen laten zien wat er uniek en aantrekkelijk is aan jouw merk. Je moet je kwetsbaar opstellen en mensen een band met je laten vormen.

Alle (video) disciplines

Team Devion bestaat uit alle disciplines, altijd goed op elkaar afgestemd. Het team staat klaar om voor jou een mooie unieke corporate video te maken.

Volledige begeleiding

Wij nemen de gehele organisatie voor de productie van jou corporate video in handen. Jij kunt lekker lui achter over gaan zitten, of je bezig houden met andere dingen. Wil je actief mee doen? Dat kan ook, dan doen we het samen.

Eigen merkidentiteit

Elke klant verdient een unieke corporate video, die volledig aansluit bij de huisstijl van jou organisatie. Daarom staat jou identiteit altijd centraal bij ons.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van Corporate video
Boom BvBedrijfsfilms
BreinwaveBedrijfsfilms
KomoriBedrijfsfilms
CALVIBedrijfsfilms
Boom
Boom BV
Loading
Breinwave
Breinwave algemeen
Loading
Komori
Testimonial video Komori
Loading
CALVI
CALVI
Loading

Corporate video laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

Corporate video: Beweeg de klant

Emotie en actie

Als je als bedrijf authentiek en geloofwaardig bent, val je meteen positief op bij de kijker. Natuurlijk is het daarnaast belangrijk als je ook nog sympathiek overkomt en je een boodschap hebt waar de klanten wat mee kunnen. Heb je een onderscheidende visie waarmee je inspeelt op een behoefte of gevoel van de klant, dan heb je goud in handen. Laat het dan verder maar aan Devion over om dit optimaal voor het voetlicht te brengen in een pakkende corporate video, waar je kijkers mee beweegt… en in actie laat komen.

Het effect van een corporate video

Actie = conversie

Als wij jouw killer corporate video hebben gemaakt, zal de kijker meteen je site willen checken, meer over je bedrijf te weten willen komen en… producten willen kopen. Dat is de actie waar je op zit te wachten natuurlijk: hogere conversie. En dat is meteen ook ons doel voor jou. Maar dit gaan we niet een beetje blind gokken: we meten precies wat er gebeurt met je video en wie op wat voor manier doorklikt. Met eventueel wat finetunen als we zien dat het beter kan. Succes verzekerd.

Onze aanpak

Voor, door en met jou

We komen met prikkelende, gewaagde, geweldige ideeën uit onze eigen trukendoos. Maar jij bent wel de rode draad van de video. Jouw identiteit, eigenschappen en doelen zijn het beginpunt van alles en jij bepaalt uiteindelijk wat je wilt. Gelukkig ben je bij ons in goede handen en kunnen wij met ons ervaren team altijd precies de video bedenken, produceren en verspreiden die jouw bedrijf nodig heeft.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar een corporate video
Stap 1: Kick-off

Voordat we de camera’s uit de kast trekken en de regisseur zijn strandstoeltje tevoorschijn haalt, moeten we je eerst goed leren kennen. Geen zorgen, het wordt niet zweverig en het gehalte geitenwollen sokken valt reuze mee, al valt een glas verse muntthee nooit uit te sluiten. Het punt is dat we pas een video kunnen gaan bedenken, laat staan filmen, als we weten wat jouw unieke eigenschappen en kwaliteiten zijn. Wat is de visie van jouw bedrijf en wat zijn je bedrijfsdoelen? Met die informatie op zak kunnen we een video gaan samenstellen die helemaal bij je past.

Stap 2: Concept

Is het ons duidelijk wat jouw identiteit is? Staan je doelen scherp op onze radar? Dan gaan onze vindingrijke concepters een perfect passend idee voor je video bedenken. Hierin wordt uiteraard helemaal rekening gehouden met jouw visie en de uitstraling van je merk. In een pakkende presentatie krijg je al onze brainwaves voor je kiezen en vertel jij ons wat je hot vindt en wat not. Na deze sparringsessie bepalen we samen met welk definitieve concept we verder gaan.

Stap 3: Script

Het basisplan staat nu in steen gebeiteld. Tijd om de grote lijnen uit te werken tot een mooi lopend geheel, met een pakkende opbouw, duidelijke boodschap en een aantrekkelijke sfeer. De situaties en dialogen zijn to-the-point, de hoofdpersonen sympathiek en de overgangen soepel. Met nog een laatste snufje humor hier en een beetje emotie daar, maken we het verhaal helemaal onweerstaanbaar.

Stap 4: Opnames

We hebben er even op moeten wachten, maar het moment is eindelijk aangebroken. Je zou het bijna vergeten maar al die gezelligheid en discussies over mooie verhalen zijn bedoeld voor jouw ultieme corporate video. Dat gaat helemaal goed komen. Onze video-experts zaten al die tijd al klaar om uit de startblokken te vliegen. Onze professionele filmcrew komt bij jou langs en zorgt voor een perfecte verbeelding van het script. We nemen alle taken die hierbij komen kijken voor onze rekening: jij hoeft dus alleen maar toe te kijken hoe jouw corporatefilm voor je ogen tot leven komt.

Stap 5: Montage & Sound

Mooi werk, dat filmen! Jammer ook, dat het erop zit. Maar… je corporate video is nog niet klaar. Het belangrijke basismateriaal is binnen inderdaad, maar nu moeten de losse scènes nog samengevoegd worden tot een complete film. Een film waarin je boodschap optimaal overkomt en geen haperingen of onnodige scènes zitten. In de montageruimte wordt druk gesneden, geschoven en aangepast. Tenslotte worden ook (mogelijk) nog animatie, muziek en een voice-over toegevoegd. En dan pas is je video een feit.

Stap 6: Inzet

De bubbels kunnen klaargezet worden en het vet voor de bitterballen uit de vriezer gehaald… Laat die flessen nog wel even dicht, want we zijn nog niet helemaal klaar. We hebben een prachtige corporate video, maar hij moet nog wel verspreid en bekeken worden. Dus we zorgen dat je getoond wordt in de zoekmachines, geven je een eigen videospeler en publiceren je video op de juiste kanalen. Ook houden we goed in de gaten hoe je video het doet en of we nog moeten verbeteren en bijsturen. We gaan pas feesten als jouw video een succes is.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Artikelen over corporate video videomarketing blog
BLOG / Bedrijfsfilms Corporate video, om klanten verliefd op je te laten worden! Dat wil jij toch ook?
BLOG / Bedrijfsfilms 7 tips voor een professionele corporate video Tips & Tricks