Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Commercial laten maken

Video als ultieme verleider

Wil je reclame maken voor je dienst of product? Een commercial is de beste manier om krachtig je boodschap te communiceren richting jouw gewenste publiek. Videomarketing bureau Devion weet precies hoe het commercials moet maken die effectief je verhaal vertellen en de juiste reactie opwekken.   

Alle (video) disciplines

Wij hebben alle filmprofessionals die je nodig hebt voor je commercial onder één dak. En altijd perfect op elkaar ingespeeld. Team Devion staat voor je klaar.

Volledige begeleiding

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen met een commercial? Kom naar Devion. Wij nemen de gehele organisatie uit handen. En houden jou natuurlijk continu op de hoogte. Vind je het leuk om actief mee te doen? Ook goed, dan doen we het samen.

Eigen merkidentiteit

Wat we ook doen en welke mooie technieken we ook inzetten, jouw identiteit staat altijd centraal. Wij zorgen ervoor dat de commercial 100% aansluit bij je eigen huisstijl.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van commercial video's
Luggo Bedrijfsfilms
MSC CruisesBedrijfsfilms
SlimpieBedrijfsfilms
TackProBedrijfsfilms
Luggo
Commercial Luggo
Loading
MSC Cruises
MSC Cruises
Loading
Slimpie
Slimpie video advertentie
Loading
Tack Pro
Tack Pro RattleBeltX
Loading

Commercial laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

Commercials die raken

Wij vinden de doelwitten (en kijkers)

Stiekem houden we allemaal van commercials; van de goede, grappige, creatieve commercials natuurlijk. Die blijven je bij, zorgen voor merkvoorkeur en de juiste (converterende) actie. Gelukkig weten wij bij Devion precies hoe je dit bereikt. Door je niet alleen op de productie te richten, maar vooral ook op de juiste inzet van de video.  

Online commercials: meetbaar en succesvol

Meten is weten

Een succesvolle commercial betekent niet alleen dat de video goed is bedacht en gemaakt, maar ook dat hij correct is ingezet; op de juiste site of het juiste platform, op de beste pagina, op de juiste plek op die pagina en in combinatie met de beste video-SEO-elementen. Wij meten dit alles nauwgezet en optimaliseren waar nodig. Zodat jij altijd volledig profiteert.  

Onze aanpak

Deskundig, op maat & met jouw input

Bij Devion weten we hoe we succesvolle video’s moeten maken en verspreiden. En daar hebben we jou bij nodig. We houden je merkwaardes in het oog en stellen alles in dienst van jouw doelen. Bij dit proces kun je zelf nauw betrokken blijven en ons van feedback voorzien. Zodat we samen het beste resultaat bereiken. 

Info & Prijzen

Onze aanpak

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

De aftrap van het maken van een commercial begint helemaal met jou. Ok, wij zijn er ook bij, maar het draait om jouw product en jouw boodschap. Eerst willen we erachter komen wie jij bent en wat jouw belangrijkste waardes zijn. Vervolgens bepalen we wat de klant moet weten over jouw merk en het item dat je onder de aandacht wilt brengen. Kortom, een goede commercial begint bij jezelf.

Stap 2: Concept

Goed, alles op een rijtje? Je weet wie je bent, wie je wilt zijn, wat je wilt verkopen?En weten wij het ook? Mooi, dan gaan we je overdonderen met onze prachtige ideeën voor jouw commercial. Natuurlijk sluit het allemaal perfect aan op jouw doelen en visie. Maar hoe goed we je ook denken te kennen, we drukken onze hersenspinsels er niet zomaar doorheen. Jij geeft je feedback en samen kiezen we voor het definitieve concept.

Stap 3: Script

Als we een klap hebben gegeven op het concept, gaan onze woordkunstenaars aan het werk met een uitgebreid script. Het algemene idee wordt dan omgetoverd tot een vlot, overtuigend verhaal met aansprekende dialoog en een strakke opbouw. Uiteraard wel altijd met aandacht voor jouw doelen en unieke tone of voice.

Stap 4: Opnames

Fijn, het is zover! De camera’s kunnen uit het vet worden gehaald om dat mooi uitgebalanceerde script in beelden vast te leggen. Ons team van filmprofessionals komt bij je langs op kantoor, op locatie of in de studio en draagt zorg voor alle werkzaamheden. Je hoeft zelf alleen maar te kijken hoe jouw ultieme commercial voor je ogen ontstaat.

Stap 5: Montage & Sound

Als we klaar zijn met filmen, is de commercial nog niet af. Want het ruwe materiaal moet eerst nog gefinetuned worden. De shots en scènes moeten op de beste manier gemonteerd worden: in de juiste volgorde, met de mooiste overgangen en de meest optimale lengtes. Verder zijn er wellicht nog een voice-over nodig, wat visuele effecten en muziek om het helemaal af te maken.

Stap 6: Inzet

De film is klaar. Maar nog geen reden om het café in te duiken. Ons werk zit er namelijk nog niet op. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je video bekeken wordt door je doelgroep. Dus zorgen we ervoor dat Google op de hoogte is van je video, dat je een eigen videospeler krijgt en dat de video altijd goed blijft presteren. We meten hoe de video bekeken wordt en analyseren waar mogelijke verbeterpunten liggen. Indien nodig, passen we de commercial aan, voor altijd de beste performance.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Succesvolle commercial Kwestie van expertise
Blog Meer over commercial video's
BLOG / Animatievideo's 8 redenen voor animatie in commercials en reclamefilms (in 2024) Ontdek wat animatie kan doen voor je commercial
BLOG / Bedrijfsfilms 12 inspirerende voorbeelden van bedrijfsfilms (in 2024) De beste bedrijfsfilm voorbeelden ter inspiratie
Veelgestelde vragen over een commercial laten maken
Wat is de ideale lengte van een commercial?

Een commercial is meestal kort. Je wilt immers snel en pakkend je merk kenbaar maken bij je publiek, voordat ze wegklikken of -kijken. Toch hangt de ideale lengte heel erg af van het platform waarop je de video wilt verspreiden. Op televisie varieert de lengte van 5 tot zo’n 30 seconden. Op YouTube bestaan er verschillende advertentievormen, met een lengte van bijvoorbeeld 6 seconden, 15 tot 20 seconden, of zelfs enkele minuten. Andere online platforms hebben weer eigen vormen en lengtes. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw videocampagne zijn? We informeren je graag.

Wat is de gemiddelde productietijd van een commercial?

De gemiddelde productietijd van een commercial is drie tot zes weken. Maar veel belangrijker dan deze vinkjes in je agenda is de vraag wat er in die weken gebeurt. Hoeveel feedbackrondes zijn er, op wat voor momenten komen we bij elkaar om even creatief te sparren? Wat zijn jouw doelstellingen en hoe kunnen deze het beste ingepast worden? Misschien is het wel nodig om wat te schuiven met data. Het belangrijkste is dat wat samen op één lijn zitten: creatief én qua planning. Zolang we jou maar een kwalitatieve video kunnen bezorgen is er van alles mogelijk.

Hoe maak je een goede commercial?

Voor een goede commercial is een goed concept allesbepalend. Je kunt nog zo’n dure filmcrew eropuit sturen op de draaidagen, als het concept rammelt, heb je een probleem. Daarom nemen we altijd voldoende tijd voor het bedenken van een creatief concept dat volledig aansluit bij het merk of product. Daarmee heb je een veel betere kans dat je een authentieke, onderscheidende video maakt. Eentje die prikkelt, overtuigt en de juiste kijkers bereikt. Want ook dát is essentieel. Je moet weten wie je kijkers zijn en waar ze behoefte aan hebben. We helpen je hier graag mee.

Hebben jullie voorbeelden van (online) commercials ?

Reken maar! Dit is wat we doen, waar we enthousiast van worden. Dit is waar we dagelijks onze vakkennis en creativiteit voor gebruiken. Niet voor onze eigen eer, maar om bedrijven unieke en effectieve commercials te bezorgen. Commercials die niet alleen alle juiste snaren raken, maar ook de gewenste boodschap overbrengen en de kijkers tot actie aanzetten. Om voorbeelden te zien hoef je maar één blik op onze homepage te werpen. En op onze case-pagina’s zie je alle specifieke video’s, compleet met uitleg en achtergronden. Hier kun je volop inspiratie krijgen voor het zelf laten maken van een commercial.

Ik wil een video in meerdere talen. Kan dat?

Dat kan zeker! Veel van onze klanten hebben een internationale doelgroep en daarmee behoefte aan een voice-over of ondertiteling in meerdere talen. Wel zo handig dus dat wij de beschikking hebben over native speakers uit meer dan 50 verschillende taalgebieden. Daarmee ben je altijd verzekerd van een tekst of stem die volledig rekening houdt met de culturele eigenheid van de betreffende taal. Bij de keuze voor meerdere talen zorgt Devion voor de correcte implementatie van de voice-over zodat jouw kijkers altijd de juiste taal voorgeschoteld krijgen. Meer weten over het proces of de prijzen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Commercial laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie