Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Commercial laten maken

Vol in de schijnwerpers

Tv- of YouTube-kijkers geven wel eens af op commercials, maar daar trekken we ons niets van aan. Want commercials moeten! Ze versterken je merk, houden je top-of-mind bij het publiek en brengen de mensen op de hoogte van jouw nieuwe, gave product of dienst. Bovendien: als jij gewoon een sterke commercial lanceert, maak je alleen maar vrienden. En klanten.

Alle (video) disciplines

Wij hebben alle filmprofessionals die je nodig hebt voor je commercial onder één dak. En altijd perfect op elkaar ingespeeld. Team Devion staat voor je klaar.

Volledige begeleiding

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen met een commercial? Kom naar Devion. Wij nemen de gehele organisatie uit handen. En houden jou natuurlijk continu op de hoogte. Vind je het leuk om actief mee te doen? Ook goed, dan doen we het samen.

Eigen merkidentiteit

Wat we ook doen en welke mooie technieken we ook inzetten, jouw identiteit staat altijd centraal. Wij zorgen ervoor dat de commercial 100% aansluit bij je eigen huisstijl.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van commercial video's
Talen ToolsBedrijfsfilms
MSC CruisesBedrijfsfilms
SlimpieBedrijfsfilms
Bagageonline.nlBedrijfsfilms
Talen Tools
Talen Tools
Loading
MSC Cruises
MSC Cruises
Loading
Slimpie
Slimpie video advertentie
Loading
Bagageonline.nl
Online video advertising
Loading

Commercial laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie

We houden van commercials

Commercials kunnen raken

Stiekem houden we allemaal van commercials. Maar alleen van goede commercials natuurlijk. Je kan vast zo 20 reclames uit je mouw schudden die je to in detail na kan vertellen (of zingen). Omdat ze grappig, aandoenlijk, creatief, of zelfs shockerend waren. Dat pindakaas-jongetje dat schaatser wilde worden, het sandwich broodsmeersel in de fitnessclub, die Indiase jongen die van zijn barrel een ander automodel maakte met behulp van een olifant, de vliegerende jongen die niet uitkijkt als hij de straat oprent. Beter dan alle andere reclame-uitingen kunnen commercials de kijker raken.

Commercial-video
commercial-video

Online commercials: meetbaar en succesvol

Meten is weten

Wat handig is van het online plaatsen van commercials is dat je alles kunt meten en analyseren. Je kunt zien wie je commercial bekijkt, waar ze nog meer naar kijken, waar ze op klikken als ze klaar zijn. Dat is waardevolle informatie voor je marketingafdeling. Daarnaast kunnen we met deze gegevens de commercial verder finetunen en nog beter inzetten. Zo wordt de commercial bijna gegarandeerd succesvol.

Onze aanpak

Commercial film werkwijze

Bij Devion weten we alles van video. Of eigenlijk: van het produceren en verspreiden van succesvolle video’s voor jouw bedrijf. Ons topteam van film- en marketingexperts doet er alles aan om unieke commercials te maken die precies doen wat jij voor ogen hebt. Gefocust, bevlogen, en altijd in overleg met jou.

Info & Prijzen

Onze aanpak

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

De aftrap van het maken van een commercial begint helemaal met jou. Ok, wij zijn er ook bij, maar het draait om jouw product en jouw boodschap. Eerst willen we erachter komen wie jij bent en wat jouw belangrijkste waardes zijn. Vervolgens bepalen we wat de klant moet weten over jouw merk en het item dat je onder de aandacht wilt brengen. Kortom, een goede commercial begint bij jezelf.

Stap 2: Concept

Goed, alles op een rijtje? Je weet wie je bent, wie je wilt zijn, wat je wilt verkopen?En weten wij het ook? Mooi, dan gaan we je overdonderen met onze prachtige ideeën voor jouw commercial. Natuurlijk sluit het allemaal perfect aan op jouw doelen en visie. Maar hoe goed we je ook denken te kennen, we drukken onze hersenspinsels er niet zomaar doorheen. Jij geeft je feedback en samen kiezen we voor het definitieve concept.

Stap 3: Script

Als we een klap hebben gegeven op het concept, gaan onze woordkunstenaars aan het werk met een uitgebreid script. Het algemene idee wordt dan omgetoverd tot een vlot, overtuigend verhaal met aansprekende dialoog en een strakke opbouw. Uiteraard wel altijd met aandacht voor jouw doelen en unieke tone of voice.

Stap 4: Opnames

Fijn, het is zover! De camera’s kunnen uit het vet worden gehaald om dat mooi uitgebalanceerde script in beelden vast te leggen. Ons team van filmprofessionals komt bij je langs op kantoor, op locatie of in de studio en draagt zorg voor alle werkzaamheden. Je hoeft zelf alleen maar te kijken hoe jouw ultieme commercial voor je ogen ontstaat.

Stap 5: Montage & Sound

Als we klaar zijn met filmen, is de commercial nog niet af. Want het ruwe materiaal moet eerst nog gefinetuned worden. De shots en scènes moeten op de beste manier gemonteerd worden: in de juiste volgorde, met de mooiste overgangen en de meest optimale lengtes. Verder zijn er wellicht nog een voice-over nodig, wat visuele effecten en muziek om het helemaal af te maken.

Stap 6: Inzet

De film is klaar. Maar nog geen reden om het café in te duiken. Ons werk zit er namelijk nog niet op. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je video bekeken wordt door je doelgroep. Dus zorgen we ervoor dat Google op de hoogte is van je video, dat je een eigen videospeler krijgt en dat de video altijd goed blijft presteren. We meten hoe de video bekeken wordt en analyseren waar mogelijke verbeterpunten liggen. Indien nodig, passen we de commercial aan, voor altijd de beste performance.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Blog Meer over commercial video's
BLOG / Animatievideo's Tien redenen waarom animatievideo’s goede commercials zijn De kracht van animatie als commercial
BLOG / Video marketing Trend: van offline naar online commercials Verandering