Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Case video laten maken

Kijkje in de keuken

Je biedt natuurlijk geweldige producten en diensten maar met alleen de droge kenmerken hiervan vertel je maar een klein deel van je verhaal. Je doet zoveel mooie dingen voor je klanten en vrijwel iedere samenwerking is een prachtige ervaring. Dat zouden meer mensen moeten weten. Gelukkig kan dat ook, door een case video te laten maken. Hiermee laat je van dichtbij zien hoe een opdracht of project voor een klant in zijn werk is gegaan. Dat geeft je product een menselijk gezicht.

Alle (video)disciplines

Van scenarioschrijvers tot cameramensen, van regisseurs tot animators en van geluidsmensen tot marketeers: je vindt ze allemaal bij Devion.

Volledige begeleiding

Je hebt helemaal nergens omkijken naar met onze professionele videocrew. Wil je zelf ook actief meedoen met het maken van filmmagie? Prima, dan doen we het gewoon samen!

Eigen merkidentiteit

Wij hebben alle mogelijke kennis in huis, maar jouw wensen en stijl blijven centraal staan. Bij ons krijg je altijd een unieke case video, die perfect bij je merk past.

Case video Bekijk de voorbeelden
The Arcadis WayTestimonialvideo's
Komori WirtzBedrijfsfilms
CalviTestimonialvideo's
Talen ToolsBedrijfsfilms
Arcadis
Testimonial
Loading
Case video laten maken
Loading
CALVI
CALVI
Loading
Talen Tools
Employer Branding Testimonial Klaas
Loading

Ook een case video laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

Meer klantwaarde met een case video

Maak je product meer waard

In een case video toon je de ervaringen van de klant, net zoals in een testimonial video. Maar je richt je dan echt op één specifieke case of opdracht, waarbij ook jijzelf en jouw product in beeld komen, en alle bijzonderheden van het project. Een potentiële klant krijgt dan een compleet beeld van wat hij kan verwachten en hoe jij met je klanten omgaat. Daarmee kun je de kijker een goed gevoel geven en overtuigen van je professionaliteit.

Unieke info en emotie als trigger

Het laatste zetje

Een case video is als een director’s cut en een behind-the-scenes in één. Je geeft de kijker informatie die hij normaal gesproken nooit krijgt. Nuttige details over je product of dienst die een belangrijke rol kunnen spelen in zijn beslissing. Maar ook: een ontspannen sfeer, een glimlach bij het uitvoeren van de opdracht, de levering van het product of het gebruik hiervan door de klant. Allemaal mogelijk laatste zetjes om de klant tot aankoop ter stimuleren.

Onze aanpak

Geloofwaardig en overtuigend

Wij walken de walk en talken de talk. Als je onze eigen case video’s bekijkt, zie je dat ze werken. En kom je erachter wat voor video’s wij maken. In het kort: wij luisteren vooral goed naar jou en je klant(en) om een zo realistisch én aantrekkelijk mogelijk beeld van de ervaring geven. Waarbij jouw identiteit en stijl helemaal overeind blijven en de klant geloofwaardig zijn verhaal kan doen.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Voor je project of case begin je niet meteen met het leveren van je product. Je hebt eerst een goed gesprek met je klant, om erachter te komen wat hij precies wil en hoe je dit wilt realiseren. Zo gaat het ook met een case video. We moeten eerst weten wie jij bent en wat je doelen zijn voordat we een passend voorstel kunnen doen. Met wat cafeïneshots en borrelnootjes erbij komt dat helemaal goed.

Stap 2: Concept

Hebben we je helemaal doorgezaagd? Staan alle neuzen dezelfde kant op? Dan gaan onze concept kings hun grijze massa activeren om de meest geïnspireerde ideeën voor jouw case video te bedenken. De beste brainwaves schotelen we je voor in een prikkelende presentatie. Die jij vervolgens af kan schieten, goed kan keuren of verder kunt verbeteren. Samen bepalen we wat de eindversie van het concept wordt.

Stap 3: Script

Het basisidee goed op het netvlies? Dan kunnen we alles gaan uitwerken tot een volwaardig script. Gelukkig hebben we hiervoor ook de nodige creatievelingen in dienst. Die weten hoe ze binnen (en soms buiten) de lijntjes moeten kleuren, en de beste dialogen, situaties en opbouw op papier moeten zetten. Uiteraard altijd met jouw eigen huisstijl en tone of voice in gedachten.

Stap 4: Opnames

En ja hoor, dan is het eindelijk zover! De filmmagie kan beginnen. Met een perfect uitgewerkt script op zak, rukt onze filmcrew uit. De regisseur, camera- en geluidsmensen en verschillende andere onmisbare filmprofessionals komen bij jou op kantoor of ergens anders op locatie langs om de mooiste, best werkende filmbeelden tevoorschijn te toveren en jouw case video zo overtuigend mogelijk voor het voetlicht te brengen.

Stap 5: Montage & Sound

Alle filmbeelden zitten in de pocket, dus dan zijn we er… nog niet. Al dat prachtige filmmateriaal heeft heel veel potentie, maar het moet nog opgepoetst, gefinetuned, bewerkt en vooral… gemonteerd worden. Pas als alle scènes de juiste lengte en volgorde hebben, alle geluiden en effecten zijn toegevoegd, en de opbouw zo in elkaar zit dat jouw boodschap optimaal overkomt, is de film klaar.

Stap 6: Inzet

Een succesvolle video kunnen we pas zo noemen als hij ook echt genoeg – en de juiste – kijkers trekt. Dus zorgen we ervoor dat je een eigen videospeler krijgt en de video op de beste sites, kanalen en media gepubliceerd wordt. Ook analyseren we hoe goed je video wordt bekeken en voeren verbeteringen door waar nodig.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over case video's
BLOG / Bedrijfsfilms Zoek je een bedrijf dat een video kan maken? Hier moet je op letten! Een bedrijf dat de beste video’s maakt voor jouw merk vind je zo:
BLOG / Bedrijfsfilms Bedrijfsfilm Tips & Trics: “Gebruik emotie” Om de kijker te triggeren