Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Campagne video laten maken

Een groot bereik voor jouw speciale doel

Een campagnevideo is een heel belangrijk en effectief instrument bij het promoten van je campagne. Met video kun je kort en krachtig je boodschap overbrengen en kijkers tot actie aanzetten; of mensen nu geld moeten doneren, zich ergens bewust van moeten worden, in moeten gaan op je speciale aanbieding of gewoon je nieuwste product(lijn) moeten kopen. In de juiste vorm gegoten en gepubliceerd op de juiste kanalen kun je met een campagnevideo een heel groot publiek bereiken en tot actie aanzetten.

Inspireer met je campagnevideo

Emotie + actie

Bij een campagne komt meestal veel gevoel kijken. Je wilt mensen bewegen met jouw belangrijke doel, of optimaal de gedachte achter je bedrijf of product overbrengen zodat kijkers ingaan op jouw aanbieding. Video is hiervoor het perfecte medium. In een video kun je heel goed emotie aan actie koppelen door eerst de ideale sfeer te creëren en vervolgens klanten naar de website te laten klikken of contact op te laten nemen. Precies wat je wilt bereiken.

Een succesvolle campagne met video

Alles is meetbaar

Vaak moeten er in een campagne duidelijke doelen verwezenlijkt worden. Je wilt dat mensen je producten kopen, offertes indienen voor je diensten, of donaties doen voor je crowdfunding project. Maar soms wil je mensen gewoon informeren over jouw bedrijf of meer bewustzijn creëren over een belangrijk thema. Het goede nieuws is dat alles meetbaar is. Aankopen kun je natuurlijk heel makkelijk in je boeken terugzien, maar we analyseren alles: van website bezoek tot kijk-, klik- en deelgedrag. Wordt jouw campagnevideo breed bekeken en erg goed gedeeld, dan ben je duidelijk goed bezig.

Onze aanpak

Van campagne naar champagne

Te cheesy? Onze excuses, maar je snapt het wel meteen, toch? Bij Devion begeleiden we je totdat je campagnevideo een succes is. Van het allereerste gesprek waarin we jouw identiteit op een rijtje zetten tot aan het publiceren en verspreiden van je campagnevideo, zorgen we voor een videoproductie die presteert! Met onze ervaring en kennis en met behulp van jouw input en feedback komt dat helemaal goed.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Een campagnevideo maak je met een heel duidelijk doel voor ogen. Vooral het gevoel dat je los wilt maken bij de kijker is belangrijk. Een voorwaarde is dat je boodschap scherp is en je bedrijf authentiek overkomt. We kunnen dan ook niet meteen beginnen met schrijven en filmen: we moeten eerst perfect weten wie jij bent, waar je voor staat en wat je precies wilt bereiken met je videocampagne. Dat komt helemaal goed tijdens onze eerste ontmoeting. Zie het als een intense first date, maar dan met koffie in plaats van champagne. Dat komt later wel.

Stap 2: Concept

Kennen we elkaar door en door en zien we het zitten om met elkaar in het campagnebootje te stappen, dan gaan onze creatieve geesten aan het werk om een perfect concept voor jouw campagne te bedenken. Een concept dat optimaal jouw boodschap en het gewenste gevoel overbrengt. En waarmee je als bedrijf geloofwaardig overkomt. Na de presentatie van onze ideeën voor jouw campagnevideo kun jij natuurlijk nog wel jouw ongezouten mening geven. Na een goede sparringsessie bepalen we samen hoe de eindversie van het concept eruit zal zien.

Stap 3: Script

Alle neuzen dezelfde kant op? Helemaal goed, dan kunnen we nu alle woorden, wendingen en scènes gaan uitwerken die bij ons goed uitgedachte concept horen. Want een mooi basisidee is ehhh, mooi, maar het is precies dat: een basis. De nuances, de exacte woorden en momenten in de video waarmee je kijkers raakt en overtuigt, moeten nog bedacht worden. Gelukkig hebben we tekstschrijvers in dienst die altijd geïnspireerd te werk gaan en de uitgangspunten uit het concept vertalen naar een optimaal uitgewerkt script.

Stap 4: Opnames

Alles helemaal uitgedacht en op papier gezet? Heel fijn, dan kunnen we nu de camera’s uit het vet halen, de microfoons verzamelen en het regisseursstoeltje uitklappen. Onze getalenteerde filmprofessionals kunnen nu eindelijk hun kunsten gaan vertonen. De camera-, licht- en geluidsmensen en alle andere filmprofessionals zorgen ervoor dat het tot in de puntjes uitgewerkte script prachtig verbeeld wordt. Ook fijn: al je zorgen worden uit handen genomen door ons team: jij hoeft nergens aan te denken, alleen maar getuige te zijn van filmmagie die tot leven komt.

Stap 5: Montage & Sound

Top: de beelden zijn binnen. Alles mooi, alles keurig… Meneer Devion is tevree? Uh, nee, nog niet helemaal. Want zelfs de mooiste beelden moeten eerst nog achter elkaar worden gezet en voorzien worden van voice-over, muziek, effecten, animatie… de hele rataplan. Pas dan krijgen ze betekenis, worden de beelden een geheel en kunnen ze de kijker helemaal overtuigen. Onze editors weten precies wat werkt en hoe je video het meeste effect sorteert bij de kijkers.

Stap 6: Inzet

Yep, nu is het toch echt zover, die kurken kunnen gaan knallen en de bitterballen kunnen op tafel. Of in ieder geval een paar dan. We weten namelijk nog niet zeker of je video succesvol zal zijn. En daar zorgen we ook voor! Je krijgt je eigen videospeler, we publiceren je video overal waar hij gezien moet worden, en houden van dichtbij in de gaten hoe en door wie hij bekeken wordt. Met die informatie kunnen we perfect zien hoe de video presteert en meteen handelen als er iets aangepast of verbeterd moet worden.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van campagne video's
de Unie Reclamefilms
Bagage onlineReclamefilms
SlimpieReclamefilms
V&DReclamefilms
De Unie
Promotievideo De Unie
Loading
Bagageonline.nl
Online video advertising
Loading
Slimpie
Slimpie video advertentie
Loading
V&D
V&D is terug
Loading
Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over campagne video's
BLOG / Videostrategie In 3 stappen een videomarketing campagne Zo word je video een succes!
BLOG / Animatievideo's Tien redenen waarom animatievideo’s goede commercials zijn De kracht van animatie als commercial

Ook een campagne video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. info & prijzen