Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Campagnevideo laten maken

Een groot bereik met de juiste video

Een campagnevideo is een belangrijk en effectief instrument bij het promoten van je campagne. Met video kun je kort en krachtig je boodschap overbrengen en kijkers tot actie aanzetten. Video agency Devion zet zich hier volledig voor in: we bedenken en produceren maar hebben ook van begin tot eind je marketingdoelen voor ogen en publiceren op de meest optimale kanalen. Voor het grootste bereik en de juiste (re)actie.

Inspireer met authentieke campagnevideo

Betrokkenheid van jou en je kijkers

Bij een campagne komt meestal veel gevoel kijken. Je wilt mensen bewegen met jouw belangrijke doel, of optimaal de gedachte achter je bedrijf of product overbrengen. Dat kan alleen als de video wordt gemaakt met jouw merkidentiteit en bedrijfsdoelen helder voor ogen. Daarom vinden we het belangrijk dat jij betrokken bent bij het productieproces en zijn er verschillende feedbackmomenten om te zorgen dat het echt aanvoelt als jouw video. 

Een succesvolle campagne met video

Alles is meetbaar

Vaak moeten er in een campagne duidelijke doelen verwezenlijkt worden. Je wilt dat mensen je producten kopen, offertes indienen voor je diensten, of donaties doen voor je crowdfunding project. Misschien wil je wel meer bewustzijn creëren over een belangrijk thema. Het goede nieuws is dat alles meetbaar is. We analyseren alle videostatistieken  en kijken hoe dit alles zich verhoudt tot jouw doelen, de publicatieplek en (andere) gemaakte keuzes. Dan trekken we conclusies en optimaliseren we waar nodig.

Onze aanpak

De juiste snaar, op maat gemaakt

Aan video- en marketingkennis geen gebrek bij Devion: wij weten wat werkt. En dat is onder andere een campagnevideo die volledig uniek is, helemaal op maat gemaakt. We begeleiden je vanaf het allereerste gesprek waarin we jouw merkidentiteit vaststellen tot aan het succesvol publiceren en verspreiden van je campagnevideo.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Een campagnevideo maak je met een heel duidelijk doel voor ogen. Vooral het gevoel dat je los wilt maken bij de kijker is belangrijk. Een voorwaarde is dat je boodschap scherp is en je bedrijf authentiek overkomt. We kunnen dan ook niet meteen beginnen met schrijven en filmen: we moeten eerst perfect weten wie jij bent, waar je voor staat en wat je precies wilt bereiken met je videocampagne. Dat komt helemaal goed tijdens onze eerste ontmoeting. Zie het als een intense first date, maar dan met koffie in plaats van champagne. Dat komt later wel.

Stap 2: Concept

Kennen we elkaar door en door en zien we het zitten om met elkaar in het campagnebootje te stappen, dan gaan onze creatieve geesten aan het werk om een perfect concept voor jouw campagne te bedenken. Een concept dat optimaal jouw boodschap en het gewenste gevoel overbrengt. En waarmee je als bedrijf geloofwaardig overkomt. Na de presentatie van onze ideeën voor jouw campagnevideo kun jij natuurlijk nog wel jouw ongezouten mening geven. Na een goede sparringsessie bepalen we samen hoe de eindversie van het concept eruit zal zien.

Stap 3: Script

Alle neuzen dezelfde kant op? Helemaal goed, dan kunnen we nu alle woorden, wendingen en scènes gaan uitwerken die bij ons goed uitgedachte concept horen. Want een mooi basisidee is ehhh, mooi, maar het is precies dat: een basis. De nuances, de exacte woorden en momenten in de video waarmee je kijkers raakt en overtuigt, moeten nog bedacht worden. Gelukkig hebben we tekstschrijvers in dienst die altijd geïnspireerd te werk gaan en de uitgangspunten uit het concept vertalen naar een optimaal uitgewerkt script.

Stap 4: Opnames

Alles helemaal uitgedacht en op papier gezet? Heel fijn, dan kunnen we nu de camera’s uit het vet halen, de microfoons verzamelen en het regisseursstoeltje uitklappen. Onze getalenteerde filmprofessionals kunnen nu eindelijk hun kunsten gaan vertonen. De camera-, licht- en geluidsmensen en alle andere filmprofessionals zorgen ervoor dat het tot in de puntjes uitgewerkte script prachtig verbeeld wordt. Ook fijn: al je zorgen worden uit handen genomen door ons team: jij hoeft nergens aan te denken, alleen maar getuige te zijn van filmmagie die tot leven komt.

Stap 5: Montage & Sound

Top: de beelden zijn binnen. Alles mooi, alles keurig… Meneer Devion is tevree? Uh, nee, nog niet helemaal. Want zelfs de mooiste beelden moeten eerst nog achter elkaar worden gezet en voorzien worden van voice-over, muziek, effecten, animatie… de hele rataplan. Pas dan krijgen ze betekenis, worden de beelden een geheel en kunnen ze de kijker helemaal overtuigen. Onze editors weten precies wat werkt en hoe je video het meeste effect sorteert bij de kijkers.

Stap 6: Inzet

Yep, nu is het toch echt zover, die kurken kunnen gaan knallen en de bitterballen kunnen op tafel. Of in ieder geval een paar dan. We weten namelijk nog niet zeker of je video succesvol zal zijn. En daar zorgen we ook voor! Je krijgt je eigen videospeler, we publiceren je video overal waar hij gezien moet worden, en houden van dichtbij in de gaten hoe en door wie hij bekeken wordt. Met die informatie kunnen we perfect zien hoe de video presteert en meteen handelen als er iets aangepast of verbeterd moet worden.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van campagne video's
de Unie Reclamefilms
Bagage onlineReclamefilms
SlimpieReclamefilms
V&DReclamefilms
De Unie
Promotievideo De Unie
Loading
Bagageonline.nl
Online video advertising
Loading
Slimpie
Slimpie video advertentie
Loading
V&D
V&D is terug
Loading
Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over campagne video's
BLOG / Videostrategie In 3 stappen een videomarketing campagne Zo word je video een succes!
BLOG / Animatievideo's Tien redenen waarom animatievideo’s goede commercials zijn De kracht van animatie als commercial

Ook een campagne video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. info & prijzen