Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Branding video laten maken

Creëer goodwill met een sterk merk

Met geweldige producten en service ben je er nog niet. Je kunt nog zo’n goed bedrijf hebben, je bent pas een merk, of brand, als je klanten dit zeggen. En pas dan kun je echt succesvol worden. Dus is het zaak om duidelijk te maken wie je bent en waarin je anders bent dan je concurrenten. Zorg voor een herkenbaar logo, een pakkende slogan, en een boodschap waar mensen een goed gevoel bij krijgen. Een van de beste manieren om dit te communiceren is met een branding video.

Alle (video)disciplines

Een branding video wordt pas een succes als elke benodigde video-expert zijn ‘twee centen’ heeft toegevoegd. Bij Devion hebben we de beschikking over alle noodzakelijke videodisciplines.

Volledige begeleiding

Er komt best wat kijken bij het maken van een branding video. Maar geen zorgen, jij hebt er geen last van. We begeleiden je volkomen en regelen alles zelf.

Eigen merkidentiteit

Juist in een branding video is het ontzettend belangrijk dat jouw merk duidelijk en herkenbaar te zien is. Welke stijl jouw video ook krijgt, jouw merkidentiteit stellen we altijd centraal.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van branding video's
Talen Tools Bedrijfsfilms
Creative City SolutionsBedrijfsfilms
Sam KliniekBedrijfsfilms
Aveco de BondtBedrijfsfilms
Talen Tools
Brandingvideo
Loading
Creative City Solutions
Brandingvideo
Loading
Sam Kliniek
Brandingvideo
Loading
Aveco de Bondt
Brandingvideo
Loading

Branding video laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

Vertrouwd en gewild met branding video

Laat voelen wie je bent

Met een branding video maak je een directe verbinding met de klant. Niet alleen vertel je kort en bondig wie je bent en wat uniek is aan je bedrijf, je geeft de klant ook een gevoel mee. Een gevoel van exclusiviteit, warmte, professionaliteit, erbij willen horen… Het kan van alles zijn. Zolang het maar direct met jouw bedrijf geassocieerd wordt op het moment dat je merk in beeld komt. Dat kan een goede branding video voor je doen.

Branding video: voor resultaat op lange termijn

Bouwen aan je ROI

Goede branding kan veel voor je doen. En uiteraard houden we de effecten van je branding video exact bij. Maar verwacht niet na een week al dubbele cijfers. Branding is het beginpunt van al je marketing en heeft een levensduur van vele (tientallen) jaren. Met branding leg je de fundering van je bedrijf; jouw unieke visie en identiteit, gecommuniceerd naar de klant. En hoe beter en langer jouw merkbeleving zich nestelt in de hoofden van je klanten, hoe meer resultaat je ziet.

Onze aanpak

Wij laten je brand new voelen

Een sterk merk begint bij jezelf, maar je hebt ook een beetje Devion nodig. Het gaat om jouw unieke visie en waardes, maar wij hebben zo onze manieren om die uit je te krijgen. Gewapend met veel vakkennis en creativiteit weten onze video-experts altijd perfect een doeltreffende branding video te ontwikkelen.

Info & prijzen

Zo doen we dat

In 6 stappen naar een brand video
Stap 1: Kick-off

Een branding video maken is geen kwestie van even het logo op je voorgevel filmen en de mission statement van je website plukken. We moeten er echt goed achterkomen wie je bent en wat de essentie is van je bedrijf. In een paar zinnen als het even kan. Daarvoor gaan we even goed met elkaar om de tafel zitten, of lekker onderuit gezakt met een stevig bakkie erbij. Als we maar op dezelfde golflengte komen en samen kunnen lezen, schrijven… en video’s kunnen maken.

Stap 2: Concept

Mooi zo, we hebben je identiteit helemaal in kaart gebracht. Tijd voor het presenteren van onze geweldige ideeën voor jouw branding video. Want terwijl jij aan het vertellen was, gingen die radertjes in onze hoofden al tekeer. We trekken onze laptops tevoorschijn en laten je vol enthousiasme zien wat volgens ons de beste benadering is voor je video. Vervolgens geef jij je feedback en komen we tot het beste concept.

Stap 3: Script

De grote lijnen staan nu op papier. Maar het is nog te vroeg om met camera’s of animatieprogramma’s aan de slag te gaan. Het concept moet nog uitgewerkt worden tot een volledig script met begin, middenstuk en eind. We moeten de perfecte woorden en beelden bedenken om de kijker te verleiden en je logo, slogan, en visie voorgoed in zijn hoofd te prenten.

Stap 4: Opnames

En ja, dan is het tijd voor actie! In deze fase gaan onze ervaren filmers het zorgvuldig neergepende script op de mooiste manier in beeld brengen. Met oog voor het acteerwerk, geluid, de beste beeldcompositie, belichting… Kortom, the works! We zorgen daarbij voor alles wat bij de opnames van een filmproductie komt kijken. Dus laat onze crew zijn ding doen en kijk gewoon ontspannen toe hoe filmmagie tot leven komt.

Stap 5: Montage & Sound

Als je onze rasechte filmmakers hun gang zou laten gaan, zouden ze wekenlang door blijven filmen, met genoeg materiaal voor wel tien video’s. Maar op een gegeven moment is het tijd om de montageruimte in te duiken. Hier moeten al die prachtige shots en scènes in de beste volgorde worden gezet, waar nodig bijgesneden worden en voorzien worden van passende muziek, voice-over en effecten. Voor precies de juiste emotie en overtuigingskracht.

Stap 6: Inzet

Film ingeblikt of opgeslagen op schijf? Dan zijn we er bijna! Want we zorgen er ook voor dat je gloednieuwe branding video op de beste plekken getoond en bekeken wordt. Dit houden we allemaal tot in detail bij. Hoeveel clicks krijgt je video? Wat is het kijkgedrag van je publiek? Indien nodig passen we aan en sturen we bij, zodat je branding video altijd goed blijft presteren.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Dit maak ons uniek We love video
Blog Meer over brandingvideo's
BLOG / Bedrijfsfilms Waarom je een branding video nodig hebt voor merkgevoel bij je medewerkers Hierom is een bedrijfsfilm waardevol voor team- en merkgevoel bij je personeel:
BLOG / Videostrategie Bloeiende relaties met klanten, medewerkers én stakeholders? Alleen met een brede video-inzet Je relaties voor langere tijd aan je binden? Je bereikt het met video.
Veelgestelde vragen Over brandingvideo's
Wat is een branding video?

Een brand is een merk. Dus een branding video is een video over jouw merk. Punt? Niet helemaal. Want de actie van het ‘branden’ gaat over het positioneren, het vormgeven van jouw merk. Het is niet genoeg om wat producten en logo’s in beeld te brengen; je moet je klanten laten voelen wie je bent en wat er uniek en authentiek is aan jouw merkidentiteit. Begrijp ons niet verkeerd, we hebben het niet over egotripperij. Uiteindelijk moet het altijd gaan over de toegevoegde waarde voor jouw klanten. Maar je moet ze wel overtuigen dat jouw merk deze waarde kan bieden.

Wat is het doel van een branding video?

Het doel van een branding video is – kort gezegd – het gevoel. Een branding video gaat niet of nauwelijks over wat je bent, maar vooral over wie je bent, ‘hoe’ je bent en… waarom. De kijker moet een connectie voelen met jouw bedrijf en meteen snappen waarom je merk interessant voor hem is. Een branding video zet jouw merk optimaal in de spotlight door je belangrijkste kernwaardes naar de kijker te communiceren.

Wat kost een branding video?

Een branding video mag best wat kosten. De video moet tenslotte een mooi visitekaartje worden voor jouw merk en daar moet je genoeg zorg en tijd in stoppen. Toch zijn concrete prijzen lastig te geven. Wat een branding video kost hangt af van verschillende factoren, zoals de lengte van de video, het platform waar hij getoond gaat worden, de vorm (live action of animatie), maar ook wat de diensten zijn van het videomarketingbedrijf. En natuurlijk hangt het af van jouw wensen. Moet de afwerking heel erg bijzonder en premium zijn? Dan betaal je uiteraard wat meer.

Hoe lang moet een branding video zijn?

Er hoeft helemaal niets. Een branding video kan relatief kort zijn maar ook minuten lang duren. Maar over het algemeen moet je denken aan een minimum van een halve minuut. Dit is meestal wat er nodig is om de eigenschappen en de waarde van jouw merk overtuigend over te brengen. Op zo’n manier dat de kijker jouw merk onthoudt en weet waar je voor staat. Of liever: wat hij aan jouw merk heeft.
Daarnaast speelt ook het platform een rol. Op social media moet een video doorgaans korter zijn dan een video op je website bijvoorbeeld. Wij adviseren je graag!

Hoe kies ik de beste stijl voor mijn branding video?

Stijl is een belangrijke component van je branding video en om de best passende stijl te kiezen is het belangrijk dat je weet wie je bent en wat je wilt uitstralen. Die stap zet je vooral zelf. Ga bij jezelf te rade wat het is dat jouw bedrijf uniek maakt. Welk gevoel past bij jouw merk, wat maakt jou onweerstaanbaar voor klanten? Heb je jouw belangrijkste eigenschappen op je netvlies, dan kan een professioneel videomarketingbedrijf je heel goed verder helpen. Wij laten je graag zien wat er mogelijk is op videogebied en welke stijlen goed aansluiten bij je merk.

Heb ik een branding video nodig?

Dat zou heel goed kunnen! Zeker als je nog weinig aan branding hebt gedaan of als je merkt dat er weinig bewustzijn is over jouw merk bij je potentiële klanten. Of dat mensen je wel herkennen maar geen goed beeld hebben bij wie je bent. Dan is een branding of rebranding video het ultieme marketingmiddel om jouw merkidentiteit over te brengen. Zo kun je je goed onderscheiden van andere merken. Want identiteit en authenticiteit zijn alles. Je producten zijn vast goed maar hoogstwaarschijnlijk niet echt uniek. De diensten en het gevoel dat jij biedt moeten het verschil maken.

Waarom moet ik Devion kiezen voor mijn branding video?

Bij het laten maken van een branding video heb je niets aan een videoproductiebedrijf dat vooral zijn stijl en kwaliteiten wil showcasen. Zeker bij een branding video is het essentieel dat jij centraal staat, niet de videomaker. Dan zit je goed bij Devion. We willen eerst weten wat de kern is van jouw merk; de ziel zo je wilt. Daaromheen kiezen we de beste videostijl en passen we de beste videotechniek toe. En natuurlijk blijf jij hierbij betrokken bij en kun je regelmatig feedback geven op de vorderingen. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Brandingvideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie