Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Branding video laten maken

Creëer goodwill met een sterk merk

Met geweldige producten en service ben je er nog niet. Je kunt nog zo’n goed bedrijf hebben, je bent pas een merk, of brand, als je klanten dit zeggen. En pas dan kun je echt succesvol worden. Dus is het zaak om duidelijk te maken wie je bent en waarin je anders bent dan je concurrenten. Zorg voor een herkenbaar logo, een pakkende slogan, en een boodschap waar mensen een goed gevoel bij krijgen. Een van de beste manieren om dit te communiceren is met een branding video.

Alle (video)disciplines

Een branding video wordt pas een succes als elke benodigde video-expert zijn ‘twee centen’ heeft toegevoegd. Bij Devion hebben we de beschikking over alle noodzakelijke videodisciplines.

Volledige begeleiding

Er komt best wat kijken bij het maken van een branding video. Maar geen zorgen, jij hebt er geen last van. We begeleiden je volkomen en regelen alles zelf.

Eigen merkidentiteit

Juist in een branding video is het ontzettend belangrijk dat jouw merk duidelijk en herkenbaar te zien is. Welke stijl jouw video ook krijgt, jouw merkidentiteit stellen we altijd centraal.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van branding video's
Talen Tools Bedrijfsfilms
Breinwave Bedrijfsfilms
Boom BvBedrijfsfilms
The CueBedrijfsfilms
Talen Tools
Talen Tools
Loading
Breinwave
Breinwave algemeen
Loading
Boom
Boom BV
Loading
The Cue
Branding video The Cue
Loading

Brandingvideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie

Vertrouwd en gewild met branding video

Laat voelen wie je bent

Met een branding video maak je een directe verbinding met de klant. Niet alleen vertel je kort en bondig wie je bent en wat uniek is aan je bedrijf, je geeft de klant ook een gevoel mee. Een gevoel van exclusiviteit, warmte, professionaliteit, erbij willen horen… Het kan van alles zijn. Zolang het maar direct met jouw bedrijf geassocieerd wordt op het moment dat je merk in beeld komt. Dat kan een goede branding video voor je doen.

branding-video-laten-maken-touw
branding-video-laten-maken-effect

Branding video: voor resultaat op lange termijn

Bouwen aan je ROI

Goede branding kan veel voor je doen. En uiteraard houden we de effecten van je branding video exact bij. Maar verwacht niet na een week al dubbele cijfers. Branding is het beginpunt van al je marketing en heeft een levensduur van vele (tientallen) jaren. Met branding leg je de fundering van je bedrijf; jouw unieke visie en identiteit, gecommuniceerd naar de klant. En hoe beter en langer jouw merkbeleving zich nestelt in de hoofden van je klanten, hoe meer resultaat je ziet.

Onze aanpak

Wij laten je brand new voelen

Een sterk merk begint bij jezelf, maar je hebt ook een beetje van Magg.. uh Devion nodig. Het gaat om jouw unieke visie en waardes, maar wij hebben zo onze manieren om die uit je te krijgen. Gewapend met veel vakkennis en creativiteit weten onze video-experts altijd perfect een doeltreffende branding video te ontwikkelen.

Info & prijzen

Zo doen we dat

In 6 stappen naar een brand video
Stap 1: Kick-off

Een branding video maken is geen kwestie van even het logo op je voorgevel filmen en de mission statement van je website plukken. We moeten er echt goed achterkomen wie je bent en wat de essentie is van je bedrijf. In een paar zinnen als het even kan. Daarvoor gaan we even goed met elkaar om de tafel zitten, of lekker onderuit gezakt met een stevig bakkie erbij. Als we maar op dezelfde golflengte komen en samen kunnen lezen, schrijven… en video’s kunnen maken.

Stap 2: Concept

Mooi zo, we hebben je identiteit helemaal in kaart gebracht. Tijd voor het presenteren van onze geweldige ideeën voor jouw branding video. Want terwijl jij aan het vertellen was, gingen die radertjes in onze hoofden al tekeer. We trekken onze laptops tevoorschijn en laten je vol enthousiasme zien wat volgens ons de beste benadering is voor je video. Vervolgens geef jij je feedback en komen we tot het beste concept.

Stap 3: Script

De grote lijnen staan nu op papier. Maar het is nog te vroeg om met camera’s of animatieprogramma’s aan de slag te gaan. Het concept moet nog uitgewerkt worden tot een volledig script met begin, middenstuk en eind. We moeten de perfecte woorden en beelden bedenken om de kijker te verleiden en je logo, slogan, en visie voorgoed in zijn hoofd te prenten.

Stap 4: Opnames

En ja, dan is het tijd voor actie! In deze fase gaan onze ervaren filmers het zorgvuldig neergepende script op de mooiste manier in beeld brengen. Met oog voor het acteerwerk, geluid, de beste beeldcompositie, belichting… Kortom, the works! We zorgen daarbij voor alles wat bij de opnames van een filmproductie komt kijken. Dus laat onze crew zijn ding doen en kijk gewoon ontspannen toe hoe filmmagie tot leven komt.

Stap 5: Montage & Sound

Als je onze rasechte filmmakers hun gang zou laten gaan, zouden ze wekenlang door blijven filmen, met genoeg materiaal voor wel tien video’s. Maar op een gegeven moment is het tijd om de montageruimte in te duiken. Hier moeten al die prachtige shots en scènes in de beste volgorde worden gezet, waar nodig bijgesneden worden en voorzien worden van passende muziek, voice-over en effecten. Voor precies de juiste emotie en overtuigingskracht.

Stap 6: Inzet

Film ingeblikt of opgeslagen op schijf? Dan zijn we er bijna! Want we zorgen er ook voor dat je gloednieuwe branding video op de beste plekken getoond en bekeken wordt. Dit houden we allemaal tot in detail bij. Hoeveel clicks krijgt je video? Wat is het kijkgedrag van je publiek? Indien nodig passen we aan en sturen we bij, zodat je branding video altijd goed blijft presteren.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Dit maak ons uniek We love video
Blog Meer over brandingvideo's
BLOG / Bedrijfsfilms Brandingvideo: een must voor je merk Hoe inspireer jij de wereld?
BLOG / Videostrategie 7 tips voor het creëren van awareness met een branding video De 7 beste videotips voor het bereiken van merkbekendheid