Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Zakelijke dienstverlening

Video als marketingmiddel geeft je klant vertrouwen
Onze klanten Deze zakelijke dienstverleners gingen je voor
Video communiceert jouw merkidentiteit en sluit aan bij zakelijke behoeftes Oog voor jou én de kijker

Video is tegenwoordig een stand-alone middel dat op verschillende plekken geconsumeerd wordt. Daarom moet de identiteit van het merk voelbaar zijn. Wij maken al onze video's custom, wat betekent dat we video die perfect matcht met de identiteit van het merk. Tegelijkertijd hebben we een scherp oog voor de behoeftes van jouw doelgroep. Want zijn zakelijke wensen zijn de drijfveer voor de interesse voor jouw product. Wij kijken naar de fase van de kijker en sluiten hierop aan.

Info & prijzen
Onze klantvideo'sVideo's voor de Zakelijke Dienstverlening
Testimonial video
Uitlegvideo
Promotievideo
Instructievideo
Testimonial videoJe klanten zijn de beste reclame

Een klant die jouw product warm aanbeveelt? Een betere reclame kun je je toch niet wensen? Precies! Daarom werken testimonial video's ook zo goed. Natuurlijk moeten het wel échte klantverhalen zijn, spontaan en eerlijk. De kijker moet zich erin kunnen herkennen, ook in de twijfels die de klant misschien had, om vervolgens te zien hoe jouw merk of product de ultieme oplossing was.

UitlegvideoHaarfijn en overtuigend uitgelegd

Voor de sector zakelijke dienstverlening kun je eigenlijk niet heen om een uitlegvideo. Jouw dienst of product vergt meestal wat toelichting. Pas als de potentiële klant jouw product echt goed begrijpt kun je verdergaan met het overtuigen met behulp van emotie. Ook is het belangrijk dat je als bedrijf authentiek overkomt. Vertrouwt de klant jou, dan is de halve slag al gewonnen.

PromotievideoJouw merk in de schijnwerpers

Naast uitleg kan jouw dienst of product wel een dosis promotie gebruiken. De voordelen uitlichten, een beetje spannend brengen met de juiste beelden en geluiden... en de kijker is klaar om in actie te komen.

InstructievideoExtra info voor nieuwe en loyale klanten

Soms kan extra instructie geen kwaad. Bijvoorbeeld om de kijker alles uit jouw product te laten halen. Of om de klantenservice te ontlasten. Een instructievideo is vaak geanimeerd, omdat je met animatie het ingewikkeldste concept duidelijk kunt uitleggen. Een instructievideo is handig voor het winnen van nieuwe klanten én voor het tevreden houden van bestaande klanten. Zodat ze weer terugkomen of je aanbevelen bij anderen.

“We zijn onder de indruk geraakt van de pragmatische maar tegelijkertijd ook professionele aanpak van Devion om in een kort tijdsbestek een toch best lastig onderwerp als “de kracht van technologie” te vertalen naar een echt inspirerend verhaal samengevat in een korte video van 1 minuut. Chapeau!
- Johan van Wijk, Business Manager - Breinwave
Eén team van creatie & strategieWij maken jouw video

Devion heeft marketeers, beeldvangers, verhalenmakers en animatiemeesters die allemaal werken aan jouw video. Zo krijg je niet alleen een kwalitatieve video, maar bevat deze de juiste strategie en een volledig inzetplan.

KennisdelerMix van creatie & strategiePersoonlijke aanpak

Video verzoeknummers?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend
“Er is veel persoonlijk contact met het team van Devion” - Sanne van Overbeek, Jaap.nl
Blog Meer over bedrijfsvideos
BLOG / Bedrijfsfilms 12 argumenten waarom je moet investeren in bedrijfsfilms (in 2024) Ontdek hoe video je organisatie structureel laat groeien
BLOG / Bedrijfsfilms Bedrijfsfilm en inspiratie Het waarom en de klantbehoefte

Meer weten over onze diensten voor de zakelijke dienstverlening

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen